News

Babynews! De tweede First Dates baby komt eraan

Een van de fijnste dingen die wij tegenwoordig doen, is het volgen van het liefdesprogramma First Dates. Elke avond zitten wij present om te kijken hoe de matchmakers het dit keer hebben gedaan. Het programma is een hit, want inmiddels is de tweede First Dates baby al on the way!

First Dates’ tweede baby is een feit

Als je First Dates een beetje volgt, dan weet je dat het datingprogramma al behoorlijk wat mensen aan een fijne relatie heeft geholpen. Een poosje terug werd zelfs de eerste First Dates baby geboren! Inmiddels is de tweede spruit on the way. De gelukkige parents to be zijn Sam en Dennis en zij ontmoetten elkaar in 2018 in het First Dates-restaurant. De twee hadden het al snel naar hun zin bij elkaar en praatten over hobby’s zoals sporten en hun liefde voor reizen. Sam stelde zich open door te vertellen over een ernstig ongeluk tijdens zijn reis in Peru, waarvoor hij een jaar moest revalideren. Ruim twee jaar later maakt het koppel bekend dat er een baby op komst is. Het kindje wordt in augustus 2021 verwacht. Cute!

View post on Instagram
 

First Dates opgeven? Zo doe je dat

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan het First Dates-avontuur en wil je weten hoe groot de kans is dat jij je ware liefde vindt? Lucky you, want je opgeven voor First Dates is mogelijk. Wie weet ben jij dan helemaal overtuigd en zit jij binnenkort in het First Dates restaurant.