News

The Handmaid’s Tale seizoen 4 is onderweg en ook seizoen 5 is bevestigd

The Handmaid’s Tale gaat over de bizarre stad Gilead. In de super gelovige stad worden dienstmaagden gebruikt om kinderen te baren voor rijke gezinnen. In de serie volgen we het verhaal van dienstmaagd Offred. Na drie succesvolle seizoenen is nu seizoen 4 onderweg. Ook seizoen 5 is al officieel aangekondigd!

The Handmaid’s Tale seizoen 4

The Handmaid’s Tale is een serie waarin het verhaal van Offred cetraal staat. Offred, echte naam June, is een dienstmaagd in de bizarre stad Gilead. Ze is verplicht om kinderen te baren voor een stel waarvan de vrouw onvruchtbaar is. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Margaret Atwood. 

Een recap van de eerdere seizoenen

In de eerdere seizoenen is te zien dat June opzoek gaat naar haar dochter. Als dat is gelukt probeert June zo haar vertrouwen terug te winnen, maar helaas lukt dit niet. Ook probeert June zo veel mogelijk kinderen en vrouwen te bevrijden uit Gilead. In de laatste aflevering van seizoen drie is te zien dat dit lukt. Zelf gaat ze niet mee omdat ze haar twee dochters niet mee kan nemen.

De trailer

In de trailer van seizoen 4 zijn weer een aantal bloedstollende beelden te zien. June geeft haar strijd niet op. Ze blijft vechten voor de vrijheid en voor de hereniging met haar dochters en man. Het nieuwe seizoen staat op 28 april op Videoland in de Verenigde Staten. Het is nog onbekend wanneer het seizoen in Nederland te bekijken is.

Watch on YouTube

The Handmaid’s Tale seizoen 5 komt er ook aan!

We hebben nog meer goed nieuws voor jullie. Op Instagram laat actrice Elisabeth Moss (June) weten dat er een vijfde seizoen aankomt. Yes! De actrice plaatst een video waarin verschillende acteurs van de serie te zien zijn en het goede nieuws aankondigen. Er is nog geen releasedate bekend, maar alleen de aankondiging maakt ons al dolgelukkig!

View post on Instagram
 

Wil je meer kijktips? Lees dan ook:

– Deze films en series zijn nieuw op Netflix in maart #1

– Netflix series voor vrouwen: dit zijn de 10 leukste typische vrouwen series

– Jaa: Drag Race Holland krijgt een nieuw seizoen (en zoekt nog nieuwe Queens)

– Temptation Island Love or Leave seizoen 2 is bevestigd aan (en jij kunt je nog opgeven)

Beeld: Bruno Press