Films & Series

Netflix films: The 40-Year-Old Virgin

Heb jij vanavond nog niks op de planning staan en wil je even lekker in je joggingsbroek voor de tv hangen? Dan hebben wij goed nieuws. Iedere week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat je genoeg inspiratie hebt. Deze week: buikspieren trainen met de Netflix film The 40-Year-Old Virgin

Netflix films: The 40-Year-Old Virgin 

Oké, dit exemplaar uit het de beschikbare Netflix films is meer dan 15 jaar oud. Maar old movies zijn soms de beste wegkijkers. In The 40-Year-Old Virgin komt hoofdpersoon Andy over als een échte shy guy, met typische nerd hobbies. Tijdens een avondje poker met zijn collega’s – waar ze als (irritating!) guys opscheppen over hun seksavonturen – bekent de 40-jarige Andy dat hij nog maagd is. Zijn collega’s zijn nogal impressed en proberen hem aan een vriendin te helpen. Wat – uiteraard – niet vlekkeloos wordt uitgevoerd. Want een condoom, wat is dat in hemelsnaam? 

Zoals je leest: een héle, maar dan ook héle foute in het rijtje Netflix films. Geeft niks, hebben we soms nodig. Gewoon achteruit liggen, afstandsbediening in de hand en snacks dichtbij. Unwind, baby. 

Watch on YouTube

Deze Netflix film moet jij dus echt op jouw ‘to bing’-lijstje zetten. You won’t regret it. Wil jij liever een andere Netflix film kijken deze week? Kijk dan bijvoorbeeld onze aanrader uit de Netflix films van vorige week of de lijst met nieuwe Netflix films en Netflix series van deze maand. Meer in een spicy mood? Onze favoriete sexy Netflix films staan voor je klaar. 

Beeld: Unsplash