News

Huh?! Love Island-Joan en Mert waren even uit elkaar

Love Island-Joan en Mert zijn de winnaars van het afgelopen seizoen. Terug in Nederland zijn de twee altijd heel eerlijk geweest over hun relatie. In hun laatste vlog vertellen ze openhartig over de break die ze hebben gehad en hoe hun relatie nu is.

Love Island-Joan en Mert over hun relatiepauze

Love Island-deelnemers Joan en Mert waren het gelukkige winnende koppel van het vorige seizoen Toen de twee in Nederland aankwamen moesten ze zonder elkaar in quarantaine. Na tien dagen en een super lieve video ging hun relatie helemaal perfect, toch..? Helaas kent elke relatie pieken en dalen en in hun nieuwste vlog zijn de twee Islanders eerlijk over hun relatie. “Ik ben wel echt blij dat ik je weer zie. Ik heb je wel gemist”, zegt Joan. “Ik ben ook blij dat ik je weer zie; dat ik je weer in mijn armen hebt”, vult Mert aan. Het koppel vertelt dat ze elkaar twee weken niet hebben gezien omdat ze een break hadden.

De break

De lovebirds geven aan dat ze even tijd voor zichzelf nodig hadden. Ze moesten zelf nadenken wat ze wilden. Mert vertelt: “Ik denk dat het wel even goed was voor ons. Dat we beiden tot onszelf kwamen. “We hebben ervoor gekozen om elkaar bewust even niet te spreken.” Mert zegt ook dat hij zich heel alleen voelde. Joan is het hiermee eens. “Ik vond het de eerste dagen best wel heftig”, vertelt ze. “Ik dacht echt: wat overkomt me nou. Waarom praten we niet?”

Weer helemaal goed

Gelukkig is het nu weer helemaal goed tussen de twee. Ze zijn nog steeds heel erg verliefd en blij met elkaar. Cute!

Ben je benieuwd naar de hele video? Check hem hieronder!

Watch on YouTube

Wil jij meedoen aan het nieuwe seizoen  Love Island Nederland? Dan kan jij je nu opgeven! Waar? Lees het hier! Als je diehard fan bent van datingshows dan moet je deze ook zien!

Beeld: RTL

Must reads 👀