Films & Series

Dit zijn de beste Netflix series van oktober 2021

Wij zijn dol op Netflix series en bingen er elke maand weer op los, zodat je dat Netflix abonnement goed benut. Wij zullen Girlscene niet zijn, als we niet speciaal voor jou toffe Netflix series hebben verzameld! Soms is het heel lekker om bij die typische vrouwenseries weg te dromen. Kijk je mee met onze maandelijkse toppers?

De beste Netflix series:

 1. Riverdale
 2. Emily in Paris
 3. Sex Education
 4. Jane the Virgin
 5. Too Hot to Handle
 6. La Casa De Papel
 7. The Bold Type
 8. Élite
 9. ANNE+
 10. The Circle
 11. Valeria
 12. Good Girls 
 13. Selling Sunset
 14. You
 15. Squid Game

1. Riverdale

Archie, Veronica, Betty en Jughead slurpen in de serie van Riverdale regelmatig een milkshake weg bij het restaurant Pop’s. Daarnaast zijn ze natuurlijk regelmatig te vinden op Riverdale High. Onze favoriete Netflix serie of all times, is toch wel Riverdale. Het is een Amerikaanse televisieserie die gebaseerd is op de personages uit de Archie Comics. De serie wordt geproduceerd door Warner Bros. KJ Apa is de populairste acteur, maar binnenkort niet meer, want KJ Apa wordt vader.

Cast: KJ Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Marisol Nichols, Madelaine Petsch, Ashleigh Murray, Mädchen Amick, Luke Perry, Mark Consuelos, Casey Cott, Skeet UlrichCharles MeltonVanessa Morgan, Wyatt Nash
Genre: tiener drama
Cijfer op IMDB: 8,3 
Jaar van lancering: 2017

Riverdale seizoen 5

In Riverdale seizoen 5 zien we hoe het met Betty, Veronica, Archie en Jughead (die eigenlijk een andere naam heeft in de serie) gaat. Tijdens het einde van seizoen 4 zagen we dat iedereen een andere weg koos. De vier vrienden gingen allemaal naar een andere universiteit en werd er een eerbetoon aan de overleden Luke Perry gebracht, de cast had het namelijk erg moeilijk met dit verlies. Daarom is er ook een pauze genomen van de draaidagen om dit te kunnen verwerken. De vier afleveringen uit seizoen 4 die we niet hebben gekregen (vanwege het coronavirus), zijn samen als één aflevering te zien in Riverdale seizoen 5. De eerste aflevering van seizoen 5 gaat over prom, want er is een tijdsprong van vijf jaar gemaakt. Acteur Skeet Ulrich (FP Jones in de serie) en actrice Marisol Nichols (Hermoine Lodge in de serie) keren helaas niet terug. Beide acteurs hebben er zelf voor gekozen om te stoppen. 

Wat kunnen we verwachten van Riverdale seizoen 6?

Fans wachten met smart op Riverdale seizoen 6. Het zes seizoen begint in november 2021. Er zou een zogenaamd ‘vijf afleveringen-evenement’ komen. Wat dat precies inhoudt, is nog niet bekend. Bij andere series gaat zoiets vaak om extra spin-offafleveringen. De vorige keer sprongen we ineens zeven jaar verder in de toekomst. Fans laten weten wat zij graag willen zien. Zo wordt er een Bughead (Betty en Jughead, gespeeld door Cole Sprouse) bruiloft geopperd en willen fans meer van Cheryl en Toni (Choni) zien. Ook de cast van seizoen 6 is nog niet bekend gemaakt. We gaan er vanuit dat de acteur met een hoofdrol sowieso terugkeren in seizoen 6. Denk aan KJ Apa (wat niet zijn echte naam is), Lili Reinhart, Veronica Lodge en Cole Sprouse. Zonder hun is Riverdale natuurlijk niet hetzelfde! Ondertussen is de trailer van Riverdale seizoen 6 er gelukkig al wel!

2. Emily in Paris

Emily in Paris is een geweldige Netflix serie waar wij geen genoeg van kunnen krijgen. Het verhaal gaat over een jonge vrouw Emily (gespeeld door Lily Collins) die verhuist van de Amerikaanse stad Chicago naar Parijs om te werken voor een marketingbureau. Eenmaal daar is het niet makkelijk voor haar om zich aan te passen aan het Parijse leven.

Cast: Lilly Colins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Bruno Gouery, Camille Razat
Genre: tv serie
Cijfer op IMDB: 7 
Jaar van lancering: 2020

Emily in Paris seizoen 1

In het eerste seizoen van de Netflix serie zien we hoe Emily worstelt met haar nieuwe leven in Parijs. Haar collega’s vinden haar niet zo leuk als ze gehoopt had. Ook wordt ze verliefd op Gabriel, maar ze is niet helemaal zeker hoe dit precies zit. Naast haar drukke baan moet ze ook nieuwe vriendschappen sluiten en ondertussen haar liefdesleven in stand houden, waardoor ze voor flink wat uitdagingen komt te staan. Wist je eigenlijk al dat je alle hotspots uit het eerste seizoen kunt bezoeken, hoe gaaf?

Wat kunnen we verwachten van Emily in Paris seizoen 2?

Na het eerste seizoen zitten we met een hele boel vragen en we willen natuurlijk allemaal weten of Emily en Gabriel uiteindelijk toch bij elkaar komen. Wij zijn helemaal enthousiast, want we willen nog zoveel weten over het Parijse avontuur. Zo lijkt het tweede seizoen minder op een ‘liefdesbrief aan Parijs’, maar verdiept en ontwikkelt het zich. Producent Darren Star zegt dit over het tweede seizoen: ‘In season 2, she’s going to be more of a part of the fabrix of the world she’s living in. She’ll be more of a resident of the city. She’ll have her feet on the ground a little more. She’s making a life there.’ Inmiddels is de trailer van Emily in Paris seizoen 2 uit en ook weten we de releasedatum, namelijk 22 december 2021. Daarnaast komt er ook nog een reality serie van de serie uit. We houden jullie uiteraard op de hoogte van alle updates rondom onze favoriete Netflix series.

3. Sex Education

Tiener Otis heeft een moeder die expert is op het gebied van seks. Otis besluit diezelfde rol te vervullen door op zijn middelbare school Moordale High een sekstherapie-kliniek op te richten. Dit doet hij samen met zijn klasgenootje Mae, waar hij ook verliefd op is. Na de gigantische cliffhanger van vorig seizoen, konden wij niet wachten tot Sex Education seizoen 3 op Netflix verscheen. Sex Education seizoen 3 komt uit op 17 september. Otis is terug op school en dat wordt smullen geblazen.

Cast: Asa Butterfield (Otis Millburn), Gillian Anderson (Dr Milburn), Ncuti Gatwa (Eric Effion), Emma Mackey (Meave Wiley), Connor Swindells (Adam Groff), Kedar Williams-Stirling (Jackson Marchetti), Aimee Lou Wood (Aimee Gibbs), Alistair Petrie (Michael Groff).
Genre: drama
Cijfer op IMDB: 8,3
Jaar van lancering: 2019

Sex Education seizoen 2

Het tweede seizoen liet ons achter met een open einde, waar Otis Maeve belt om zijn liefde voor haar te verklaren, maar ze neemt de telefoon niet op. Ze had het te druk met haar verslaafde moeder. Otis stuurde toen een spraakbericht waarin hij zei dat hij van haar houdt. Ze kan dit niet lezen, omdat Isaac het van haar telefoon verwijdert. Daarnaast blijkt Otis moeder Jean Milburn zwanger te zijn.

Sex Education seizoen 3

In het nieuwe seizoen zien we hoe Otis er achter komt dat Meave zijn confession nooit heeft gehoord. Ook zien we hoe Jean met haar zwangerschap omgaat. Ook heeft Otis regelmatig seks (én een snor) en Eric en Adam zijn officieel een setje. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme en wordt Jackson verliefd. Tot slot blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven. 

Wat weten we al over Sex Education seizoen 4? 

Voorlopig smullen we nog volop van Sex Education seizoen 3, maar zodra er meer bekend is over seizoen 4, laten we het weten. Inmiddels heeft Netflix al wel bekend gemaakt dat er een Sex Education seizoen 4 komt! 

4. Jane The Virgin

Jane The Virgin is zo’n serie waarmee je niet kunt stoppen als je eenmaal een aflevering hebt gezien. De serie draait om de katholieke Jane. Ze heeft duidelijke standpunten en één daarvan is geen seks voor het huwelijk. Als ze door een medische fout toch onverwachts zwanger raakt, staat alles in haar leven op zijn kop. Actrice Gina Rodriguez won zelfs een Golden Globe voor haar rol! Jane the Virgin draait om Jane Gloriana Villanueva en haar vrienden en familie. Het verhaal is geïnspireerd op dat van de Venezolaanse serie Juana la Virgen, gecreëerd door Perla Farías. 

Cast: Gina Rodriguez, Andrea Navedo, Yael Grobglas, Rafaels, Justin Baldoni, Ivonne Coll, Brett Dier. Jaime Camil
Genre: drama
Cijfer op IMDB: 7,8
Jaar van lancering: 2014

Jane The Virgin seizoen 5

Het einde van seizoen vier eindigt met een flinke cliffhanger, waardoor Jane’s wereld compleet veranderd. Jennie Snyder Urman, maker van de serie, had voor ogen dat het vierde seizoen de laatste zou zijn. Maar uiteindelijk vond ze dat er nog genoeg te vertellen was voor een vijfde seizoen. Jaren na de dood van Michael heeft Jane een relatie met Rafaël. Ze staan zelfs op het punt om te trouwen. En dat is het moment dat Jane nietsvermoedend de woning van Rafaël binnen wandelt en daar oog in oog staat met Michael. Hij blijkt niet dood! 

Jane The Virgin seizoen 6

Komt er een Jane the Virgin seizoen 6 op Netflix? Helaas, het is duidelijk dat er geen zesde seizoen meer gaat volgen. In de seizoensfinale van seizoen 5 van Jane The Virgin namen we dan ook al afscheid van heel wat verhaallijnen. Jammer!

5. Too Hot To Handle

 

Bij Too Hot To Handle van Netflix is het de bedoeling om elkaar juist niét aan te raken. Dat is vrij bijzonder, aangezien het vaak juist de bedoeling van is om fysiek contact met elkaar te hebben bij realityshows. Raken de deelnemers elkaar wel aan? Dan gaat er een x-bedrag uit de geldpot. Niet zoenen, niet voelen en geen seks dus. Als ze dat volhouden krijgen ze aan het einde van het programma een dik geldbedrag. Lukt dat niet? Dan gaat er bij elke handeling een bedrag uit de pot. 

Cast: Francesca Farago, Harry Jowsey, Chloe Veitch, Rhonda Paul, David Birtwistle
Genre: drama
Jaar van lancering: 2018

Too Hot To Handle seizoen 1

Dat elkaar niet mogen aanraken leverde in seizoen 1 van Netflix’ Too Hot To Handle een heleboel struggles op. Vooral de knappe Francesca en Harry hadden heel veel moeite met de regels en wilden elkaar het liefst bespringen. Robot Lana stak daar een stokje voor en haalde genadeloos geld uit de pot. Dat bespringen deden ze dan ook regelmatig, Franscesca ook nog met andere mannen. En vrouwen… In de reünie special komen de deelnemers voor één keer weer bij elkaar en vertellen ze hoe het nu met ze gaat. Kandidaat Harry verklapte op Instagram dat hij constant aan het zweten en trillen was. De scene die daarna volgt is iconisch te noemen in de reality tv! Het kijken waard dus. 

Too Hot To Handle seizoen 2

Als jij het eerste seizoen hebt gezien van dit geweldige programma, dan is het tweede seizoen ook het kijken waard. Ook dit jaar werden we weer blij verrast met een blik afgetrainde lijven op je beeldscherm. Lana is ook weer van de partij om te zien hoe de mannen en vrouwen niet van elkaar kunnen afblijven! Ook is er weer een giga prijzenpot te winnen. 

Komt er een Too Hot To Handle seizoen 3?

Hier is nog niks over bekend. Tot die tijd kan je wel de Brazilliaanse versie van de Netflix-show kijken! Ook de moeite waard 😉

6. La Casa De Papel

Het allerlaatste seizoen van La Casa de Papel staat op het punt van beginnen en dat betekent dat we eindelijk antwoorden krijgen of De Professor in leven blijft? Maar ook of de overvallers weten te ontsnappen. En welke schade gaat het leger aanrichten? Het eerste deel van seizoen 5 van La Casa de Papel staat vanaf 3 september op Netflix.

Cast: Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Álvaro Morte, Paco Tous, Pedro Alonso, Alba Flores, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, María Pedraza, Darko Perić, Roberto García, Kiti Mánver, Hovik Keuchkerian, Rodrigo de la Serna, Najwa Nimri, Luka Peros, Belén Cuesta.
Genre: thriller
Cijfer op IMDB: 8,3 
Jaar van lancering: 2017

La Casa De Papel seizoen 4

Bij La Casa De Papel seizoen 4 Seizoen was het echt onmogelijk om deze niet te binge-watchen. We zaten op het puntje van onze stoelen te kijken hoe de overval verliep en welke obstakels de groep allemaal moet overwinnen. In seizoen 5, deel 1 worden we meegenomen in het vervolg van deze bloedstollende Spaanse serie.

La Casa De Papel seizoen 5 deel 1

Het allerlaatste seizoen La Casa de Papel wordt opgedeeld in twee delen. Begin september staat deel 1 op Netflix. De Professor loodste iedereen door de eerste overval heen. Na een korte break op tropische eilanden en ondergedoken plekken, is het clubje van La Casa toch weer bij elkaar. In seizoen 5 gaat de overval in de Banco de España verder en dat belooft spannender dan ooit te worden. De groep is al meer dan 100 uur in deze Banco de España en bovendien loopt de Professor gevaar. Tot overmaat van ramp is er namelijk ook nog meer gevaar onderweg voor de overvallers. Het leger komt eraan. 

Wat kunnen we verwachten van Casa De Papel seizoen 5 deel 2?

In het tweede deel van seizoen 5, dat in december 2021 verschijnt, krijgen we antwoord op hoe de populairste Spaanse serie zijn ontknoping vindt. We houden je op de hoogte van de exacte release-datum!

7. The Bold Type

The Bold Type is de serie waarin we vriendinnen Jane, Kat en Sutton volgen in New York tijdens hun flitsende carrière, maar ook privé leven. Jane, Kat en Sutton zijn in het echt ook vriendinnen. Ze hebben elkaar voor de eerste aflevering al ontmoet en sinds het opnemen van de serie zijn ze besties geworden. Deze leuke feitjes over The Bold Type ontdekten wij nog niet zo lang geleden! Hoewel de serie zich afspeelt in New York, is de serie is namelijk voor een groot deel opgenomen in Canada, namelijk in steden zoals Toronto en Montreal. Editor-in-chief Joanne Coles van het bekende tijdschrift Cosmopolitan is de co-producer van The Bold Type.

Cast: Katie Stevens, Aisha Dee, Meghann Fahy, Melora Hardin, Sam Page, Stephen Conrad Moore, Adam Capriolo, Matt Ward, Stephanie Costa, Dan Jeannotte, Ryan Decker, Nikohl Boosheri, Gildart Jackson
Genre: drama
Cijfer op IMDB: 7,8
Jaar van lancering: 2017

The Bold Type seizoen 5

In het laatste seizoen zien we hoe het de meiden vergaat tijdens hun carrière. Er worden ook belangrijke beslissingen genomen over relaties en belangrijke personen in het leven. Ook komen we erachter of Jane die lang verwachte droombaan als editor in chief van Scarlett binnensleept of niet. 

Komt er nog een seizoen 6 van The Bold Type?

Helaas was het vijfde seizoen het einde en zien we Jane en haar vriendinnen niet meer terug in deze toffe Netflix serie. Bummer!

8. Élite

We blijven nog even in de Spaanse sferen. Élite is een Spaanse televisieserie, die geproduceerd werd door Netflix. De serie draait rond de studenten in een elitaire middelbare school. De serie vertelt via gesprekken tijdens een moordonderzoek hoe een groep tieners op een middelbare school terugblikken op de gebeurtenissen. En niet zomaar gebeurtenissen, want één van de situaties zorgde voor de dood van een van de studenten. 

Cast: Itzan Escamilla, María Pedraza, Miguel Bernardeau, Mina El Hammani, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Arón Piper, Omar Ayuso, Ester Expósito, Álvaro Rico, Danna Paola, Claudia Salas.
Genre: drama
Cijfer op IMDB: 7,8
Jaar van lancering: 2018

Élite seizoen 1

Op de school Las Encinas is waar het verhaal zich grotendeels afspeelt. Het is de meest exclusieve privéschool in Spanje, speciaal voor kinderen van rijke families. Als hun eigen school vanwege constructiefouten is ingestort, krijgen drie kinderen uit minder goede families van het betrokken bouwbedrijf een studiebeurs voor Las Encinas. De rijke kinderen zien Christian, Nadia en Samuel helaas niet graag komen. Maar uiteindelijk zijn er toch nog veel vriendschappen in de Spaanse serie.

Élite seizoen 2

Dat het fout afloopt met de Spaanse scholieren, wordt heel snel duidelijk als we in flashforwards zien dat er iemand is vermoord. In de loop van het verhaal wordt duidelijk dat dit elitemeisje steeds meer problemen heeft, maar dat heeft er mee te maken dat ze bevriend is geraakt met Samuel en zijn broer Nano. Het blijft super spannend wie de dader zou kunnen zijn! Ondertussen struggelen alle scholieren met wie ze zijn en daarbij komen vriendschappen onder druk te staan. 

Elite seizoen 3 

Er is nog maar weinig bekend over Elite seizoen 3, maar er is al wel één ding verklapt: er komen namelijk personages in seizoen 3 van Elite. Welgeteld twee. Ester Expósito, de actrice die Carla speelt in Elite, stelt in een video haar twee nieuwe collega’s voor. Leïte Sene en Sergio Momo zijn vanaf seizoen 3 te zien in Elite en spelen Yeray en Malick. Over hun rol weten we jammer genoeg nog niks. De exacte datum waarop Élite seizoen 3 op Netflix staat is helaas nog onbekend, maar we houden je op de hoogte! 

9. ANNE+

In Anne+ volg je het leven van Anne die in Amsterdam woont. Ze is hard bezig met haar carrière dus ze droomt van een perfecte baan vinden, maar dat blijkt lastiger dan gedacht. Ook wil ze graag een eigen boek schrijven, maar bovenal draait de serie erom dat Anne date met vrouwen om de liefde te vinden. Inmiddels is er ook een speelfilm van de queer serie ANNE+ in de making.

Cast: Eline van Gils, Hanna van Vliet, Sharai Rodrigues, Djamila Landbrug, Kirsten Mulder, Jouman Fattal, Jade Olieberg, Amy van der Weerden.
Genre: drama
Jaar van lancering: 2018

ANNE+ seizoen 1

In het eerste seizoen van deze serie zien we hoe Anne elke aflevering met een andere vrouw date. Of je ziet hier de geschiedenis van, een flash-back. Maar ook ontdekken we hoe Anne worstelt met haar identiteit en haar zoektocht naar de carrière die bij haar past. Dat Anne op vrouwen valt, vormt in de serie nooit een probleem. Ze is uit de kast en in zes afleveringen van ongeveer twintig minuten volgen we haar avonturen met zes verschillende meiden, verspreid over vier jaar. 

ANNE+ seizoen 2

In het tweede seizoen zien we hoe Anne kneiterverliefd wordt en hoe ze alles voor haar over heeft. Toch maakt haar nieuwe baan het lastig om voor de liefde te gaan. Al Anne’s vrienden komen natuurlijk ook weer voorbij met hun lastige kwesties.

10. The Circle

The Circle is een spannend sociaal experiment waarbij de kandidaten van de show tijdelijk een paar weken in een appartement wonen. Kort geleden hoorden we nog goed nieuws over The Circle op Netflix. Ze kunnen alleen communiceren met elkaar via een netwerk, genaamd The Circle. En vanaf daar begint het valsspelen. De winnaar van The Circle kan 100.000 dollar winnen. Elke aflevering maken ze een lijst met hun Circle-friends. De twee populairste vrienden op de lijst mogen beslissen wie er naar huis wordt gestuurd. Inmiddels zitten we op seizoen 3 van The Circle op Netflix. Al wat afleveringen gebinged? Hier vind je een recap van de eerste drie afleveringen.

Cast: Ruksana Carroll, Nick Uhlenhuth, Ava Marie Capra, Chanel Marie Capra, Matthew Pappadia, Michelle Rider, Calvin Kiing Crooks, Daniel Cusiman en Kai Ghost. 
Genre: reality tv
Cijfer op IMDB: 7
Jaar van lancering: 2020

The Circle seizoen 3

Het derde seizoen van deze Netflix serie is in september van start gegaan, op 8 september 2021. In The Circle seizoen 3 gaan de kandidaten weer los met elkaar manipuleren. De afleveringen worden per vier online gezet en de laatste afleveringen kun je op 29 september verwachten. En ook daarna hoef je je niet te vervelen, want Netflix heeft al aangekondigd dat er ook een seizoen 4 en 5 komt.

Het begint al direct met een bang, want er staan direct drie afleveringen online! In de eerste drie afleveringen van The Circle seizoen 3 zien we dat veel kandidaten zich direct al voordoen als iemand anders. En in aflevering 4 t/m 8 is the game écht on. Er vallen steeds meer kandidaten af en er komen nieuwe mensen bij en in aflevering 9 t/m 12 staan de verhoudingen op scherp. De finale is in aantocht… 

11. Valeria

 

Valeria is een Netlfix serie die gaat over een Spaanse schrijfster met een writers block én een spannend seksleven. Ook volg je de bewogen levens van Lola, Carmen en Nerea – haar groepje hechte vriendinnen in Madrid.

Cast: Diana Gómez, Silma López, Paula Malia, Teresa Riott, Maxi Iglesias en Ibrahim Al Shami.
Genre: drama
Cijfer op IMDB: 7,8
Jaar van lancering: 2020

Valeria seizoen 1

Valeria is een Spaanse drama televisieserie, gebaseerd op de romanserie En los zapatos de Valeria van Elísabet Benavent. Valeria speelt de hoofdrol in de Netlfix serie en zij is een Spaanse schrijfster met een writers block. Toch wil ze graag succesvolle boeken schrijven. Ook volg je de levens van haar besties Lola, Carmen en Nerea.

Valeria seizoen 2

Net als in het eerste seizoen, worstelt Valeria nog steeds om woorden op papier te krijgen, maar onder druk van haar uitgever gaat ze alsnog aan de slag om haar boek te finishen. Ook in het tweede seizoen maken de vrouwen weer van alles mee: van jaloezie tot ontrouw, twijfels, geheimen, zorgen over werk en dromen voor de toekomst. En Valeria heeft het ondertussen ook weer druk met haar lover (to be) Victor. 

  12. Good Girls

Good Girls is eens serie dat over drie moeders gaat die in illigale praktijken belanden. Zo plegen zijn overvallen, wassen zij geld wit en hebben zij veel met de politie te maken die in hun nek zit, maar ook met een bende die hen bij een verkeerde beslissing om het leven zal brengen. 

Cast: Christina Hendricks, Manny Montana, Mae Whitman, Retta en Matthew Lillard
Genre: Drama
Cijfer op IMDB: 7,8
Jaar van lancering: 2018

Good Girls seizoen 1 

Tijdens het eerste seizoen van Good Girls plegen de drie moeders Beth, Ruby en Annie een supermarktoverval, zodat zij financieel afhankelijk kunnen worden. Alles lijkt goed te gaan totdat zij te maken krijgen met een bende, waarvan zij steeds opdrachten moeten uitvoeren om in leven te blijven. Als of dat allemaal nog niet erg genoeg is dealen dealen de girls daarnaast ook nog met persoonlijke problemen en de politie die in hun nek hijgt…

Good Girls seizoen 2 

Net als in het eerste seizoen zijn de moeders nog in de macht van de bende en stapelen de problemen zich op. Zo heeft Annie een affaire met haar ex en wordt de man van Ruby opgepakt omdat hij mee hielp aan de illigale praktijken van Ruby, Beth en Annie. De meiden komen vragen de bende om hulp, maar dat werkt absoluut niet en ze besluiten op nieuw een overval te plegen. Zal het hen lukken om Ruby haar man uit de gevangenis te krijgen zonder zelf in de problemen te komen?  

Good Girls seizoen 3

In het derde seizoen van Good Girls proberen Beth, Ruby en Annie hebben zei hetvertrouwen van de baas van de bende Rio beschaamd en proberen zei dit strategisch terug te winnen. Dit gaat natuurlijk niet van een leijen dakje en veroorzaakt de enkele problemen. Daarnaast komt de secret service van de politie steeds meer over de meiden te weten en bezoekt de politie de meiden ook undercover. 

Good Girls seizoen 4

In het vierde en laatste seizoen van Good Girls op Netflix is te zien dat Beth, Annie en Ruby samen gaan werken met de secret service om de bende in de gevangenis te krijgen, maar wat ze ook proberen de bende is hen steeds te slim af… Daarnaast dealen ze met een groter probleem, want de mannen van Ruby en Beth zijn met de politie aan het praten, omdat ze klaar zijn met de illigale praktijken van hun vrouwen. Oh my gosh, dat belooft niet veel goeds voor de girls!

13. Selling Sunset 

In Selling Sunset werken de meiden van de Oppenheim Group in Los Angeles hard om huizen te verkopen in de mooiste wijken van de stad. Zo ziet alles er prachtig uit in de serie, maar krijgen we naast mooie huizen ook de benodigde drama te zien. Want een kantoor vol met vrouwen kan natuurlijk nooit goed gaan…

Cast: Chrishell Stause, Christine Quinn, Heather Rae Young, Mary Fitzgerald, Jason Oppenheim en Brett Oppenheim
Genre: Reality
Cijfer op IMDB: 6,4
Jaar van lancering: 2019

Selling Sunset seizoen 1

In het eerste seizoen van Selling Sunset komt Chrishell bij de Oppenheim Group werken en is de rivaliteit tussen haar en Christine meteen al duidelijk zichtbaar. Naast dat Chrishell succesvol wordt in het verkopen van hele mooie huizen loopt de frustratie tussen haar en Christine door middel van foute roddels steeds meer op. Uiteindelijk barst de bom tussen de twee dan ook op het eind feestje van het seizoen, want girls blijven girls hé… Kruip achter de buis, want dit moet je zien! 

Selling Sunset seizoen 2

Tijdens het tweede seizoen van Selling Sunset is Christine verloofd met haar nieuwe lover, gaat Mary trouwen en heeft Heather een nieuwe relatie. Kortom genoeg nieuwe dingen om drama over te starten op hen makelaarskantoor. Dat wordt dan ook zeker gedaan, want het aantal ruzies tijdens dit seizoen is insane… Naast ruzies zien we gelukkig ook liefdevolle dingen in het tweede seizoen. Zo zien we de prachtige bruiloft van Mary en haar Franse man Romain en zien we de liefdevolle, maar heftige verlovingsparty van Christine met zebra’s.

Selling Sunset seizoen 3 

In het derde seizoen van Selling Sunset zien we de aanloop naar Christine haar bruiloft en worden ruzies uitgesproken. Maar er gebeurt ook iets compleets onverwachts, zo heeft de man van Chrishell Justin Hartley opeens een scheiding aangevraagd en is er ongelofelijk veel verdriet. Zou dit ooit nog goedkomen en in wat voor prinsessenjurk zal Christine gaan trouwen? 

14. You 

In de serie You zien we hoe Joe een obsessie krijgt voor vrouwen die hij helemaal niet goed kent, maar gewoon ontmoet en daarna besluit hen te stalken. Met dierbaren van hen doet hij gruwelijke dingen en hij kiest voor ieder seizoen dan ook één slachtoffer uit.

Cast: Penn Badgley, Jenna Ortega, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti en Shay Mitchell 
Genre: Thriller
Cijfer op IMDB: 8,3
Jaar van lancering: 2018

You seizoen 1

Tijdens het eerste seizoen van You richt Joe gespeeld door Penn Badgley zijn pijlen op Beck die hij tijdens zijn werk in de boekenwinkel tegenkomt. Hij heeft een kort gesprekje met haar en vanaf dat moment doet hij er alles aan om alles over deze girl te weten te komen. Zo begint hij haar te stalken op social media, loopt hij geregeld langs haar huis en heeft hij haar laptop gejat, zodat hij op ieder moment kan zien wat ze aan het doen is en naar wie zij berichten stuurt. Best Creepy! Maar dat was nog niet alles zo ruimt hij iedereen die hem in de weg staat aan de kant en als Beck vragen begint te stellen besluit hij haar op te sluiten en komt er een einde aan het eerste seizoen wat je nooit had verwacht.

You seizoen 2

In het tweede seizoen van You heeft Joe zijn naam veranderd naar Will en is hij verhuisd naar Los Angeles om de heftige gebeurtenissen uit het eerste seizoen achter hem te kunnen laten. Maar dat gaat niet zo gemakkelijk als hij hoopte, zo blijft het verleden hem achter volgen en maakt hij steeds dezelfde fouten. Tot dat hij zijn soulmate ontmoet die net zulke wrede dingen als hij heeft gedaan, wat lijdt tot een open einde van de serie. Geen stress, we kunnen bijna het derde seizoen van You bingewatchen om erachter te komen wat er nou allemaal is gebeurd…

You seizoen 3

In het einde van seizoen twee werd al verklapt dat we een seizoen drie konden verwachten nadat we Joe en zijn zwangere vriendin Love naar een andere wijk zien verhuizen. Bij aankomst lijkt het erop alsof Joe obsessed raakt met zijn buurvrouw, maar seizoen drie was nog niet bevestigd, tot hoofdrolspeler Penn Badgley zich versprak in een interview. ‘Ze lijkt niet op hetzelfde soort roofdier als ik ben. Ze lijkt niet op degene die ze is in seizoen drie.’ Vervolgens sloeg hij zichzelf op het hoofd, maar wij kunnen hem bedanken.

In seizoen drie komen we er na alle theorieën achter wie de buurvrouw van Joe is en hoe het met zijn nieuwe ‘project’ gaat. Ook is bekend gemaakt dat seizoen drie wederom tien afleveringen krijgt. Dat Joe en Love allebei terugkeren, maar dat vooral Joe het zwaar te verduren gaat krijgen. Joe voelt zich alles behalve thuis in de nieuwe omgeving waar hij met Love naar is toe verhuisd. 

You seizoen 4

Inmiddels heeft Netflix aangekondigd dat er een seizoen 4 komt van Netflix You, maar veel bekend is er nog niet over. Het lijkt erop dat Joe in elk geval terugkeert voor nieuwe creepy stalker-avonturen.

15. Squid Game 

In de serie Squid Game doen arme Koreanen mee aan een mysterieus spel waar ze geld kunnen verdienen, maar wat ze alleen niet weten is dat als ze een spelletje niet goed uitvoeren ze meteen op brute wijze vermoord worden.

Cast: HoYeon Jung, Park Hae Soo, Wi Ha-joon en Lee Jung-jae
Genre: Drama
Cijfer op IMDB: 8,2
Jaar van lancering: 2021

 

Squid Game seizoen 1

Tijdens het eerste seizoen van Squid Game zien we hoe de arme Koreaan Gi-hun meedoet aan het mysterieuze spel waarbij hij veel geld hoopt te verdienen. Tijdens het spel worden deelnemers vermoord en beginnen de deelnemers elkaar ook te vermoorden aangezien hier geen regels voor zijn. We gaan tijdens het eerste seizoen zien hoe ver Gi-Hun zal gaan komen en of hij dit geldbedrag zal gaan winnen… Wist je dat je de pakken die de bewakers en de deelnemers tijdens het spel aan hebben nu ook kunt shoppen voor Halloween?

Beeld: istock