News

Riverdale-acteur Skeet Ulrich is zoenend gespot met Lucy Hale en het leeftijdsverschil is enorm

Lucy Hale speelt de hoofdrol in de Riverdale spin-off Katy Keene. De actrice lijkt het goed te kunnen vinden met de rest van de cast. Vooral met de 51-jarige Skeet Ulrich. De 31-jarige actrice is namelijk zoenend gespot met Skeet Ulrich!

Riverdale acteur Skeet Ulrich is zoenend gespot met Lucy Hale

De 51-jarige Riverdale acteur Skeet Ulrich is zoenend gespot met de 31-jarige actrice Lucy Hale. De actrice speelt de hoofdrol in de Riverdale spin-off Katy Keene. Het is niet bekend of de twee elkaar daar hebben leren kenen, maar wij gokken van wel. De twee zijn door de Amerikaanse paparazzi op de foto gezet terwijl ze samen aan het lunchen waren in Los Angeles. Klinkt niet heel bijzonder toch? Totdat ze elkaars hand vasthielden en begonnen te zoenen. Ook sloeg Skeet zijn arm om Lucy heen. Cute! De twee hebben nog niet gereageerd op de foto’s, maar het lijkt erop dat ze serieus aan het daten zijn. Het koppel trok zich ook niet zo veel aan van alle pers die zich verzameld hadden voor het restaurant.

Leeftijdsverschil

Wat opvalt is het leeftijdsverschil tussen de twee lovebirds. Met haar 31 jaar is Lucy 20 jaar jonger dan de Skeet. Een redelijk groot leeftijdsverschil dus. Het leeftijdsverschil tussen Lucy en de kinderen van Skeet (allebei 19 jaar) is kleiner, namelijk 12 jaar…Wow! Je weet wat ze zeggen, ‘leeftijd is maar een getal’. Toch? Wij hopen in ieder geval dat de twee super gelukkig zijn met elkaar en we wachten op de officiële bevestiging van hun relatie. 

Benieuwd naar meer Riverdale juice? Lees dan ook:

– Cole Sprouse bevestigt break-up met Lili Reinhart

– Riverdale seizoen 6 is bevestigd en dit is alles wat we tot nu toe weten

– Deze rondleiding op de Riverdale-set laat je verbazen hoeveel er nep is in de serie

 

Bron: Glamour.nlBeeld: istock