News

Ook deze Temptation Island-singles zijn een koppel geworden (en hiermee het derde setje)

Redactie

Temptation Island is helaas afgelopen…Naast alle drama zijn er gelukkig ook mooie verhalen uit gekomen. Eerder lieten wij al weten dat ‘kleine’ Mike en Evie de liefde bij elkaar hebben gevonden. Ook ‘grote’ Mike en Lisa zijn een setje geworden. Nu is er nóg een Temptation Island-koppel ontstaan! How cute!

Temptation Island-Anne en Bowy zijn samen

Temptation Island Love or Leave kent veel pieken en dalen. Vrijwel alle koppels hebben het heel lastig gehad. Helaas zijn er koppels die het avontuur niet hebben overleefd. Daarentegen hebben een aantal singles de liefde bij elkaar gevonden! Eerder schreven wij al dat er twee Temptation Island-koppels zijn ontstaan. Maar ook Anne en Bowy zijn happy together! Er zijn dus drie koppels ontstaan in Italië. Als we Jaydi en Ricky meetellen, zelfs vier! Naast alle drama zijn er dus ook hele mooie dingen ontstaan in het zonnige Italië.

Temptation Island-Anne: “De vonk sloeg gelijk al over”

Temptation Island-Anne vertelt aan ons dat ze Bowy voor het eerst heeft ontmoet tijdens het voorstelrondje in Italië. “Voordat de singles zichzelf aan de koppels gingen voorstellen moesten we een repetitierondje doen. Bowy viel mij gelijk op. Toen hij zijn verhaaltje deed vertelde hij dat hij techno dj is. Ik hou zelf ook heel erg van techno, dus ik liep na de repetities gelijk naar hem toe. We hadden meteen een heel leuk gesprek. Toen we ons ‘echt’ moesten voorstellen aan de koppels werden Bowy en ik aan elkaar gekoppeld. We liepen samen de trap af en na het voorstellen hebben we nog heel veel gekletst. De vonk sloeg gelijk al over!”

Romantisch dinertje
Anne en Bowy wisselde hun instagram-namen uit zodat ze elkaar in Nederland gelijk konden toevoegen. “Alle singles sliepen die nacht in een hotel. Bowy en ik sliepen in verschillende hotels. Bowy vertelde mij later dat hij naar de receptie van zijn hotel was gelopen en in zijn beste Italiaans om pen en papier heeft gevraagd. Hij wilde mijn instagram-naam opschrijven omdat hij bang was dat hij hem zou vergeten.” Super lief! Toen de twee weer terug in Nederland waren zijn ze gelijk samen uiteten gegaan in Delft. “Ik kwam zaterdag terug en die maandag zijn we gelijk op date gegaan.” De date viel in de smaak en nu zijn de twee officieel een setje!

Beeld: Anne Zwart Fotografie, RTL

Must reads 👀