Films & Series

Berichtje! Love Island Nederland is official en je kunt je nog aanmelden

Redactie

Het is eigenlijk nog niet zo lang geleden dat wij Joan en Mert er met de winst van Love Island 2020 vandoor zagen gaan, maar toch missen we het. Gelukkig hoeft dit gemist niet lang te duren, want een vers seizoen drama in paradise is bevestigd. En het leuke is: jij kunt je nog opgeven voor Love Island Nederland 2021.

Yes! Love Island Nederland 2021 komt eraan

Temptation Island Love or Leave is inmiddels helaas afgelopen, maar gelukkig is er een nieuw seizoen van Love Island Nederland op komst, zodat onze opties voor reality tv weer lekker uitgebreid worden. De verwachting is dat het programma in het najaar te zien is. Dat wordt weer smullen van een verse dosis drama in paradise! 

Eisen voor deelname Love Island 2021
Om je op te geven is het belangrijk dat je tussen de 20 en 30 jaar oud bent. Daarnaast zijn de programmamakers benieuwd hoe je liefdesverleden eruitziet, of je al eens getrouwd bent geweest (we willen immers niet nóg een situatie zoals die met Remco) en of je al kinderen hebt. Ook mag je je voorkeuren doorgeven voor de ideale lover to be. Als je er dan ook nog een paar foto’s van jezelf bij doet, ben je ready om de liefde van je leven te vinden in Love Island 2021. Succes! ‘-)

View post on Instagram