News

Cute! Deze twee Temptation-singles zijn nu een setje

Terwijl de laatste aflevering nog vers in ons geheugen staat, moeten wij even bijkomen van al het drama rondom de deelnemers van Temptation Island: Love or Leave. En dan voornal de drama ná de opnames. Gelukkig is er ook goed nieuws, want er hebben namelijk twee singles de liefde bij elkaar gevonden!

Temptation-Mike en Evie hebben een relatie

Er is een hoop ruzie tussen alle kandidaten van Temptation Island Love or Leave, maar gelukkig gaat het met een aantal van hen wél goed. Sorelic en Gulcin zijn happily in love en ook Kevin en Eva doen een poging om de boel te lijmen. Bij de vrijgezellen van Temptation Island: Love or Leave is óók liefde ontstaan. Remember ‘Kleine Mike’? Deze cutie is nu namelijk samen met single Evie! Beiden visten tijdens de opnames helaas achter het net wat ware liefde betreft, maar uiteindelijk maakt dat helemaal niks uit. De twee zijn namelijk hartstikke verliefd, op elkaar! How cute.

Ibiza liefde
“Waar het ene avontuur eindigt, start het nieuwe. Temptation Island kreeg voor mij een onverwachtse wending”, vertelt Mike op Instagram. “Bij thuiskomst zochten we de single dames uit de andere villa op. Vriendschappen werden gesloten en onderling werd er wat geflirt. Op de laatste dag van 2020 vertrokken we met een klein “Temptation” groepje naar Ibiza en daar bleek de vonk tussen Evie en mij tóch meer te zijn dan een simpele flirt.” Hoe lief is dit! De twee Temptation-babes zijn dan ook al een poosje official, sinds 3 januari 2021. “Zo’n korte tijd, maar al zoveel mooie momenten kunnen delen samen. Evie, kleine prinses van me, ben gek op jou.” Evie reageerde op de post en schreef: “Ik hou van jou, mijn lievelingsman.”

Foto: Instagram @evievanvliet