News

Temptation Island-Karina wil niet met Daryl verder om deze reden

In Temptation Island zorgen Karina en Daryl voor heel wat opschudding en hete beelden. In het programma horen we Karina zelfs een paar keer zeggen dat Daryl boyfriend material is. In een interview met YouTuber Nick Eshuis vertelt Karina dat haar smash met Daryl niet lang duurde. Toen de twee in Nederland waren hebben ze het contact verbroken.

Temptation Island-Karina over Daryl

Tijdens de laatste paar afleveringen van Temptation Island zagen we dat Karina het een paar keer heel gezellig heeft gehad met Daryl. Ook heeft ze een paar keer gezegd dat ze heel goed met hem smasht en dat hij boyfriend material is. Wij waren dus ook helemaal verbaasd dat de twee nu geen contact meer hebben. In de laatste aflevering is zelfs te zien dat Karina spijt heeft van haar acties en weer terug wil naar Greg. Helaas ziet Greg dit (nog) niet zitten. Wel heeft Greg vertelt dat hij het bed nog één keer heeft gedeeld met Karina.

Mc Donald’s date
Maar wat is er precies gebeurd tussen Karina en Daryl? In de auto met YouTuber Nick Eshuis vertelt Karina het verhaal. “Jullie zien ook niet alles”, begint ze. “De momenten waarop ik contact zocht met Daryl, was ik bijna altijd onder invloed van alcohol. Dit is mijn manier om mijn emoties te ‘verbergen’. Dat is wat er is gebeurd. Daarom vond ik dat ik ook geen toekomst met hem kon opbouwen in Nederland. Het was niet gebaseerd op oprechte emoties, maar op lust“, licht Karina toe. Ze vertelt ook dat er bepaalde uitspraken zo zijn gemonteerd dat het meer lijkt dan dat het was: “Ik heb wel een keer gezegd dat ik toekomst met Daryl zag, maar dat is ook uit zijn context gehaald.”

Temptation Island-Karina heeft spijt van haar acties

In het gesprek vertelt Karina dat ze spijt heeft van haar acties. “Die momenten dat ik op zijn schoot zat, en aan zijn… zat, kan ik me niet eens meer herinneren. Zo dronken was ik. Ik heb er ook echt spijt van. Sinds Temptation heb ik nog maar één of twee keer gedronken. Zo erg schrok ik van mezelf”, vertelt de tempa-babe. Wij zijn heel erg benieuwd of het nog goed komt met Greg. Misschien kan ze hem wel overtuigen van haar spijt en komen de twee weer bij elkaar. Who knows.

Benieuwd naar de hele video? Bekijk hem hieronder!

Beeld: RTL