Films & Series

Déze Sex Education-ster heeft een hoofdrol in Netflix Bridgerton seizoen 2

Wij gaan ervan uit dat jij net als wij ontzettend hebt genoten van het eerste seizoen van Bridgerton! De serie is zelfs zó populair, dat de makers druk bezig zijn met de opnames van een tweede seizoen. Mag jij raden welke Sex Eductation-ster de hoofdrol te pakken heeft!

Sex Education’s Simone Ashley in Bridgerton seizoen 2

Yep, je leest het goed. Simone Ashley uit Sex Education gaat een hele belangrijke rol spelen in het nieuwe seizoen van Bridgerton! Ze speelt niemand minder dan het nieuwe liefdesproject van Anthony Bridgerton, gespeeld door Jonathan Bailey. Kate is nieuw in Londen en Anthony gaat haar wegwijs maken. Wij zijn benieuwd hoeveel steamy beelden dit gaat opleveren…

Bridgerton seizoen 2

De hitserie Bridgerton is gebaseerd op de boeken van Julia Quinns, The Duke & I. Het verhaal gaat over Bridgerton-dochter Daphne die haar debuut maakt in de Londense high society én op zoek gaat naar de liefde. Deze serie gaf ons mega Gossip Girl en dynasty vibes. Als je Bridgerton nog niet gezien hebt, dan moet je de afleveringen asap gaan bingen! You won’t regret it. De opnames van Bridgerton seizoen 2 gaan waarschijnlijk in maart 2021 van start. Exited!

Sex Education 

Sex Education gaat over het awkward leven van Otis, een tiener die niets begrijpt van seksualiteit, maar genoeg tips krijgt van zijn moeder. Zij is een sekstherapeut. Otis en zijn beste vriend Eric zijn nerds en niet zo populair. Als het blijkt dat zijn kennis over seks als een kans is zijn status te verbeteren, opent hij samen met klasgenoot Meave een kliniek om studenten van hun school te helpen door advies te geven tegen betaling. Wij leerden een heleboel van deze serie, hier lees je er alles over.