Films & Series

Let’s get steamy: dit zijn de eerste beelden van After We Fell

Vandaag is het Valentijnsdag en dat betekent maar één ding: zwijmel films kijken. Oké, en chocolade eten dan. Het liefste doen wij dat met romantische films, zoals de After-reeks! En als jij net zoals wij nog lang niet uitgekeken bent op Tessa en Hardin’s love story, dan hebben we goed nieuws voor je. De trailer van After We Fell is zojuist verschenen en wij kunnen ‘m met je delen.

Love is in the air: dit is de trailer van After We Fell 

De After-boekenreeks van Anna Todd werd verfilmd en is sinds 2019 op Netflix te zien. De films zitten vol met romantiek en steamy scènes. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen er geen genoeg van krijgen! De rollen van Tessa en Hardin worden gespeeld door Josephine Langford en hottie Hero Fiennes Tiffin. De chemie tussen deze twee is echt amazing. After We Collied verdwijnt helaas al op 17 februari van Netflix, maar niet getreurd: After We Fell is on her way. Wanneer we de derde film in de reeks, After We Fell dus, precies in de bioscoop kunnen verwachten dat weten we nog niet. Wel liet Castille Landon, de regisseur van de filmreeks, eerder al via Instagram weten dat After We Fell in 2021 wordt uitgebracht. Wanneer het zover is laten we dat jullie uiteraard weten, maar geniet bij deze alvast van de steamy trailer!

Terwijl je wacht tot After We Fell in de bioscoop verschijnt, kun je ondertussen losgaan met onze favoriete romantische Netflix-films.