News

Temptation Island-Sonny moest een boete betalen voor zijn vertrek (en het was veel)

Temptation Island is natuurlijk een programma waar veel tijd en geld in zit. De deelnemers mogen dus niet zomaar uit de villa vertrekken. Als ze dit wel willen dan krijgen ze een geldboete. Sonny is de eerste deelnemer in de tempa-geschiedenis die de villa eerder verliet en dus een dikke boete heeft betaald. Hoeveel dat was vertelt hij in een video met YouTuber Kalvijn.

Temptation Island-Sonny over de geldboete

Temptation Island is elk jaar weer een rollercoaster van emoties voor alle deelnemers. Sonny zag hoe zijn vriendin verliefd werd op pretty Ricky en dit werd hem te veel. Hij wilde naar huis. In een video met YouTuber Kalvijn vertelt Sonny dat hij eigenlijk al eerder wilde vertrekken. Nadat hij de beelden zag waarop Ricky bij Jaydi in bed lag was Sonny er al klaar mee. “Toen ik die beelden zag ben ik opgesprongen en heb ik gezegd dat ik er klaar mee ben. Ik ben mijn liefde hier verloren en ik heb er vrede mee. Ik betaal die boete wel en ik ga naar huis”, vertelt Sonny. “Uiteindelijk hebben ze mij toch ‘omgelult’ om te blijven”, vult hij aan. Ook was de geldboete zo hoog dat Sonny zijn vertrek uitstelde. Hij vertelt: “We praten dan echt over een paar maandsalarissen.” Maar uiteindelijk is ‘mister purpoos’ toch uit het programma vertrokken en heeft dus deze dikke geldboete moeten betalen. Wow!

Temptation Island-Sonny over zijn ouders

In de video probeert Kalvijn een grapje te maken over de ouders van Sonny, maar die grap blijkt heel erg ongepast. Sonny vertelt namelijk dat zijn vader ongeveer tien geleden jaar zelfmoord heeft gepleegd en ook zijn moeder is overleden. Heftig…”Daar komt mijn behoefte denk ik vandaan om mensen een duwtje in hun rug te geven”, voegt hij toe. Eigenlijk komen al die opmerkelijke uitspraken dus uit een goed hart. Ben je benieuwd naar de hele video? Check hem hier onder!

Watch on YouTube

Beeld: RTL

Must reads 👀