Celebs

Oeps! Sonny heeft na Temptation Island seks gehad en is betrapt

Na Temptation Island gaat het leven gewoon verder voor alle deelnemers. Sonny heeft na zijn deelname ‘genoten van de fame in Nederland’, zoals hij dat zelf zei. De dames moesten inderdaad oppassen want hij is betrapt tijdens de seks met een onbekende dame…

Temptation Island-Sonny betrapt tijdens de seks

Na Temptation Island is het altijd juicy om te horen hoe de deelnemers hun normale leven weer oppakken. Van Greg en Karina weten we al meer. Ook Liyah heeft van zich laten horen en over Jaydi en Ricky is al juice naar buiten gekomen. Nu missen we nog één belangrijke deelnemer die in opspraak is geweest….Sonny! De Temptation Island therapeut spilled some tea. In een interview bij Spuiten en Slikken laat hij weten dat hij is betrapt tijdens de seks in een auto met een onbekende vrouw. Dit gebeurde na zijn Temptation Island-avontuur. “Op een gegeven moment hoorde we geklopt op het raam. Ik heb niet veel schaamte dus ik deed het raam open en daar stond een vrouw. Wij stonden met onze domme kop op de uitrit van een woonwijk geparkeerd. De vrouw wilde even vriendelijk vragen of ze er langs mocht want wij blokkeerde de weg.”, vertelt Sonny in het interview. Oeps! 

Met wie?

Sonny vertelt verder geen details over de dame met wie hij het bed..uh..de auto heeft gedeeld. We weten alleen dat Sonny haar na Temptation Island heeft leren kennen en dat hij haar een hele leuke meid vindt. Zou zij het nieuwe levensproject van Sonny worden? Je hoort van ons als wij meer weten.

Sonny’s eerste keer liefdesverdriet

In het interview staat de vraag ‘Hoe was je eerste keer..?’ centraal. Sonny’s eerste keer liefdesverdriet was op vakantie. “Ik was jong en ik had een zomerliefde. Op een gegeven moment kwam naar buiten dat zij twee vriendjes had. Ik was één van die twee vriendjes en ik voelde mij enorm in de maling genomen. Ik ben toen wel een paar maanden in mijn liefdesverdriet blijven zitten”, vertelt mister ‘purpoos’. Benieuwd naar het hele interview? Check hem hier onder.

Bron: Spuiten en Slikken (BNNVARA)Beeld: RTL