Celebs

Cute! Prince Charming-Tim heeft een nieuwe liefde

Prince Charming-Tim vond de liefde helaas niet bij Marvin. Terwijl Tim wel een toekomst zag zitten met de prince. Eenmaal terug in Nederland liep hij tóch iemand tegen het lijf. Nu onthult Tim zijn nieuwe liefde op Instagram!

Prince Charming-Tim is gelukkig in de liefde

Na zijn deelname aan Prince Charming vond Tim de liefde helaas niet in de villa. Toen hij terug in Nederland was dachten wij nog even dat hij er met Prince Charming-Tommy vandoor ging. Dit bleek niet waar te zijn. De twee hebben in het verleden ooit gezoend en zijn erg close, maar nu hebben ze puur vriendschappelijk contact. Tijdens een live-sessie op Instagram vertelde Tim aan Marvin dat hij een nieuwe liefde heeft gevonden. “Hij heet Mo”, zegt Tim met een brede glimlach. Cute! Tim legt uit dat hij Mo leerde kennen toen hij terug kwam uit de villa en dat het nog een hele prille liefde is. De oplettende Marvin zegt hierop: “Dan heb je dus terwijl je met hem aan het daten was, ook nog aan programma Date Or No Date meegedaan.” Busted… Gaby Blaaser probeerde de charmante Tim aan een leuke man te koppelen in het programma Date Or No Date, maar deze man had eigenlijk geen kans. Tim laat gelukkig weten dat hij dit uitgebreid met zijn nieuwe lover heeft besproken. “Hij zei: ‘Tim, ga gewoon en zie maar wat er gebeurt.’ Het was uiteindelijk ook niet mijn ding, hoor. Het is toch niets geworden”, vertelt Tim verder. Gelukkig maar, anders was er nog veel meer drama geweest! Het kersverse koppel postte een super lieve foto op Instagram Stories om hun liefde te verzegelen. Gelijk insta-official dus. Helaas is de foto nergens meer terug te vinden.

Meer Prince Charming koppels

Niet alleen Tim heeft een nieuwe lover. Ook deelnemers Joep en Vince hebben de liefde gevonden, bij elkaar! De twee zijn vrij snel gaan daten nadat ze terug kwamen uit het zonnige Sicilië. Dit is te zien in de ‘hoe is het nu met’-aflevering op Videoland. In deze aflevering is ook de lovestory van Marvin te zien. Het daten met Marnix ging niet helemaal zoals gepland. Gelukkig is Marvin nu ook helemaal gelukkig met zijn nieuwe boyfriend. Ook Sezer is happy in love en hierover schreef hij een lied. Eind goed al goed dus!

Bron: Grazia.nlBeeld: RTL