News

Prince Charming-Sezer brengt en videoclip uit voor zijn eigen prins op het witte paard

Prince Charming-Sezer vond helaas geen liefde in de villa. Maar toch vond hij zijn prins op het witte paard in Nederland. Hierover schrijft hij het lied ‘Laten Gaan’ en de videoclip staat nu officieel online!

Prince Charming-Sezer brengt videoclip uit

Prince Charming-Sezer vond helaas geen romance in de villa, maar toch is hij nu happy in love. Hij heeft zijn eigen prins gevonden tijdens de lockdown in Nederland. Over deze liefde schrijft hij het lied ‘Laten Gaan’ en de videoclip is officieel uit!

Laten Gaan

“Ik heb dat nummer geschreven toen ik een crush had op een jongen, dat was tijdens de eerste lockdown in april”, vertelt de realityster aan RTL Boulevard. “Ik was net bij hem geweest en ik liep helemaal verliefd naar huis. ‘Ik kan je niet laten gaan. Ik zal je never nooit laten staan’, zong ik zachtjes. En zo vloeiden de eerste twee zinnen over mijn lippen. Ik realiseerde me ineens dat dit een song was.” Sezer begon thuis met het uitschrijven van zijn tekst. “Je zou kunnen stellen dat het een love song is, maar ik heb het liedje zo geschreven dat het gaat over mijn liefde voor het universum (…) De gouden ketting die voorkomt in het nummer staat symbool voor al het materiële dat ik in mijn leven heb. Want daar ben ik natuurlijk ook dankbaar voor.”

View post on Instagram
 

Prince Charming-zussen in de videoclip

In de videoclip zien we een aantal bekende gezichten. De Prince Charming-kandidaten Tommy, Marnix en Tim hebben ook een rol in de clip. Sezer vertelt dat het geweldig was om samen een clip op te nemen. ” Het was natuurlijk ook een heel andere setting dan wanneer je aan het filmen bent voor een realityshow. Ik was van ‘s ochtend vroeg tot laat in de nacht bezig met de opnames, maar het was het helemaal waard! Het was zo leuk met mijn sisters van Prince Charming. In sommige scènes lagen we zelfs half op elkaar, dat was echt hilarisch.”

Wil jij de hele videoclip zien? Bekijk hem hieronder!

Bron: RTL BoulevardBeeld: RTL

Must reads 👀