Celebs

Temptation Island-Greg verklapt of hij nog samen is met Karina

Het einde van Temptation Island nadert. Na twee weken van elkaar gescheiden te zijn is de grote vraag: Welke koppels gaan er samen naar huis en wie gaan uit elkaar? In een interview met YouTuber Nick Eshuis verspreekt Greg zich over zijn huidige relatie met Karina.

Temptation Island-Greg en Karina nog samen?

De relatie tussen het Temptation Island-koppel Greg en Karina is misschien wel de interessantste van dit seizoen. Eerder zorgde Sonny voor veel ophef, maar nadat hij de villa verliet waren alle ogen op Greg en Karina gericht. We hebben al gezien dat Karina het héél gezellig heeft gehad met Daryl onder de douche. Ook hebben ze even ‘geknuffeld’ in bed. Kijkers waren not amused over Karina, die hier vervolgens glashard over loog. “We hebben alleen geknuffeld en gezoend”, zei ze in de camera. Terwijl de geluiden die uit haar kamer kwamen klonken als een snelle vrijpartij. We zagen in de preview van deze week ook al een knallende ruzie tussen Greg en Karina bij het laatste kampvuur. Deze relatie is niet meer te redden, toch? Tijdens een livestream op Instagram hoorde de oplettende kijker een bekende stem op de achtergrond. Na een snelle “sst” naar Karina was zij niet meer te horen, maar iedereen wist dat Karina bij Greg was. Hierdoor gingen er geruchten dat de twee na Temptation Island hun relatie hebben voortgezet. Deze geruchten blijken niet waar te zijn.

Lieve woorden
In een interview met YouTuber Nick Eshuis praat Greg in verleden tijd over Karina. Greg vertelt dat hij het lastig vind dat Karina zo veel over haar heen krijgt door haar avontuurtje met Daryl. “Dat hoeft van mij niet, want ze is grappig en leuk. Ik ben niet voor niets 7.5 jaar met haar samen geweest”, zegt Greg over zijn ex. Verder vertelt de Temptation-ster dat hij wel nog contact heeft met Karina, maar vooral over de afleveringen. “Ja. Soms vraag ik wel van ‘hoe gaat het met je, wat vond je van de aflevering?’ Het is niet dat het echt goed is tussen ons nu, maar ik kan wel gewoon met haar praten. Ik heb de banden niet gelijk helemaal verbroken omdat ze me dit heeft geflikt”, licht hij toe.

After Temptation: Greg en Liyah

We weten nog niet of Karina en haar ‘smash’ Daryl nog contact hebben. Wel weten we dat Greg en Liyah nog contact hebben gehad na hun Temptation avontuur. Of het geheel positief geweest is nog maar de vraag…Liyah heeft Greg flink voor schut gezet door screenshots te delen waarin te zien is dat Greg haar nog geld verschuldigd is. De twee lijken hier fikse ruzie over te hebben. Temptation Island ziet er al intens uit, maar de maanden erna zijn ook een rollercoaster als we alle geruchten mogen geloven.

Beeld: RTL