News

Drama alert: Temptation-Greg en Liyah hebben laaiende ruzie (en dit is de reden)

Waarschijnlijk heb je inmiddels wel de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Love gezien, waarbij vooral de acties van Karina opvielen. Temptation kijkend-Nederland viel behoorlijk over haar heen, maar ook de acties van haar vriend Greg staan nu in de spotlights. Hij zou namelijk een fikse ruzie hebben met Temptation-single Liyah. And it’s all about the money.

Temptation Island-Gregory en Liyah hebben ruzie om 2.000 euro

Hoewel wij eigenlijk nog vers moeten bijkomen van een liegende en bedriegende Karina die ‘smasht’ met Daryl, dient zich er al een nieuw drama aan rondom de deelnemers van Temptation Island: Love or Leave. Namelijk tussen Gregory en single Liyah! Greg is haar namelijk een heleboel geld schuldig, om precies te zijn: 2535 euro. Dat werd afgelopen avond/nacht duidelijk tijdens de Instagram live van Defano Holwijn. Hij ging live met een aantal mensen uit Temptation Island: Love or Leave, waaronder Greg en Liyah. En dat de twee het alleen leuk hadden met elkaar tijdens het programma en nu niet meer, blijkt wel uit de details van hun ruzie. Eerder deelde Liyah nog een bericht over de sparkle die er tussen haar en Greg was na het programma, maar die is nu duidelijk bekoeld. 

Gebroken met Karina
Uit het verhaal wordt duidelijk dat hij en Karina na Temptation Island uit elkaar waren, maar omdat ze tijdens hun relatie samen woonden, had hij het financieel even moeilijk. Hij wilde graag een eigen huisje betrekken, vanwege de break-up dus tussen hem en Karina. Hij vroeg hierbij geld aan Liyah om hem er even tijdelijk bovenop te helpen. En so she did, maar al snel ging het mis tussen de twee. Inmiddels is er zoveel gebeurd tussen deze twee, dat ze elkaar overal geblokkeerd hebben en Greg zijn schuld bij Liyah niet meer terug wil betalen. Wow! Liyah wil alsnog heel graag haar twee duizend (!) euro terug, maar op 1 euro na heeft Greg nog niets van zijn schuld aan Liyah afbetaald, zo zien we in de screenshots…

Bron: instagram @Six.North

Beeld: RTL