News

Er is een juicy video uitgelekt van Temptation Island-Gregory en single Liyah

Oeh, we got Tempa news! Temptation Island- Liyah heeft een video gedeeld van haar en Gregory ná Temptation Island. En nu denk je misschien: "Oké, so, what's the big deal?" Nou, de video is nogal juicy. Lees snel verder voor alle details.  

Is deze video hét bewijs dat Temptation Island- Gregory en Liyah samen zijn?

Een korte recap

Tijdens de vorige aflevering van Temptation Island: Love or Leave zagen we dat tijdens het tweede kampvuur van de mannen, Gregory zich openstelde voor Liyah. Wij wisten al dat Liyah Gregory wel zag zitten, maar Gregory wilde nog geen beslissingen nemen over zijn relatie met Karina. But then: Greg zag tijdens het kampvuur hoe Karina good times had met Daryl. De twee zijn knuffelend in beeld te zien. Ai! Voor Gregory was dit de druppel en hij wilde Liyah nu een kans geven. En het lijkt erop dat Gregory en Liyah ná Temptation Island nog steeds samen zijn...

De video

Liyah heeft afgelopen weekend een video op haar story geplaatst die wel heel erg het gevoel doet geven dat zij en Gregory ná Temptation Island nog niet klaar met elkaar waren. Liyah deed op haar Instagram een Q&A en één van haar volgers vroeg: "Heb je in NL nog iets met Greg gedaan?" Liyah haar antwoord? Deze video:

We zien hoe Gregory twee schattige kusjes aan Liyah geeft, terwijl de twee elkaar omhelzen. Oeh lá lá, wat zou dit betekenen?

Gregory en Karina

Eerder leek het alsof Gregory en Karina de liefdesproef van Temptation Island wél hadden doorstaan. Hmm... wij zijn nu benieuwd hoe het écht zit, maar het lijkt er dus op dat Gregory en Liyah ná Temptation Island nog geen afscheid van elkaar konden nemen. To be continued...

Bron: cosmopolitan.nl | Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved