News

Er bestaan Kinder Bueno paaseitjes (en ze liggen al in de winkels)

Het is pas pasen in april, maar de lekkernijen liggen nu al in de winkel. Het eerste waar je aan denkt zijn natuurlijk de lekker paaseitjes. Maar naast de ‘standaard’ paaseitjes, kun je nu ook een heerlijke variant vinden. Er bestaan nu namelijk Kinder Bueno paaseitjes. Het water loopt ons nu al in de mond. Snel naar de winkel dus, want voordat je het weet zijn de paasdagen alweer voorbij.

Dit wil je gewoon proeven, toch? Wij – Girlscene’s redactie – wel, in ieder geval. Als je nog niet overtuigd bent, zullen wij je even vertellen wat je precies kunt verwachten. De inhoud van dit groene zakje is namelijk hemels.

Kinder Bueno paaseitjes

De buitenkant van de eitjes smaken hetzelfde als de ‘normale’ eieren van Kinder: een laagje met melkchocolade en een laagje met witte chocolade. Aan de binnenkant van de eitjes zit een dunne laag met wafel (zoals in de buenoreepjes) en vind je ook nog eens de hazelnootcrème als vulling. En als je nu nog niet om bent en naar de winkel wilt rennen, dan weten wij het ook niet meer.

De paaseitjes van Kinder zijn te koop bij verschillende supermarkten. Of die ene supermarkt bij jou om de hoek ze ook verkoopt? Daar kom je maar op één manier achter. Snel, naar de winkel toe en die paaseieren zoeken!

Beeld: kinder