News

Bewijs: betekent dit dat het nu definitief over is tussen Quentin en Channah?

De relatie van Temptation’s Quentin en Channah heeft zo z’n ups en downs. En omdat de twee hun leven delen op sociale media, krijgen volgers ook updates wanneer het iets minder gaat. Vorige week plaatste Quentin een vlog waarin hij ‘uit huis werd gezet’ en impulsief naar Parijs reed. Nu plaatst Quentin weer een update op Instagram. Betekent dit dat het nu echt klaar is tussen de twee?

Wie Quentin volgt op Instagram (qimsbb) heeft het misschien al wel gezien: hij heeft alle foto’s op zijn Instagrampagina verwijderd, behalve een foto van zijn overleden vriend Bas. Verder is alles weggehaald. Wat we ook zien, is een story in zijn verhaal. Hij rijdt in zijn auto, plaatst een foto van de weg en heeft de tekst ‘Tijd om weg te gaan. End of chapter’ toegevoegd.

Is het uit tussen Quentin en Channah?

Of de story over zijn relatie met Quentin gaat weten we nog niet zeker. Maar daar lijkt het wel op: als je ook even zijn vlog van vorige week en zijn ruzies met Channah in het achterhoofd houdt. Ook meerdere fans denken dat de relatie tussen Quentin en Channah voorbij is. Maar: meer weten we niet over de relatie tussen de twee. We zullen dus moeten wachten op een nieuwe update.

Bron: Instagram @qimsbbBeeld: RTL