Films & Series

YES! Netflix kondigt nog twee (!) seizoenen aan van Too Hot To Handle

Éen van onze favoriete datingshows of all time is toch wel Too Hot To Handle. Deze nieuwe show kwam in 2020 naar Netflix en bezorgde ons een flinke dosis entertainment! Beauty Francesca en haar inmiddels ex-lover Harry gingen er met de winst vandoor, maar lang hoeven we niet te wachten op een nieuw dreamkoppel. Netflix kondigt namelijk aan dat er maar liefst twee (!) nieuwe seizoenen van Too Hot To Handle aankomen!

Netflix komt met tweede seizoen van Too Hot To Handle

Kan jij je nog herinneren hoe vorig jaar een heleboel singles in één villa werden gedropt, met een héle fijne hoofdprijs in het verschiet? Vast wel. En zo niet, dan praten we je even bij. De serie Too Hot To Handle was in 2020 een grote hit op Netflix. Het kon dan ook niet anders, of er komen twee nieuwe seizoenen van de fijne datingshow aan. Er wordt weer een groep sexy singles in een huis gezet. Het leuke is dat deze beauties wél op zoek zijn naar de liefde, maar géén fysiek contact mogen hebben! Zoenen, strelen en seks zijn dus hartstikke verboden. Doen ze dat wel, dan kost dat de hele groep een bepaald bedrag uit de prijzenpot. Met 100.000 dollar aan prijzengeld om te winnen levert dit niet alleen extra spanning op tussen de kandidaten die elkaar wel zien zitten, maar ook de mensen die elkaar niet kunnen uitstaan. In het eerste seizoen ontstond er flinke ruzie toen er kandidaten zoenend betrapt werden (uhm, halló Harry en Francesca?!). Het eerste seizoen werd opgenomen in Mexico, de komende twee gaan plaatsvinden op de Turks- en Caicoseilanden.

Francesca uit Too Hot To Handle heeft een nieuwe liefde

De meest besproken deelneemster uit seizoen één is ongetwijfeld Francesca Fargo. Hoewel zij samen met de knappe Harry het programma won en hij haar zelfs ten huwelijk vroeg, is deze romance nu toch echt voorbij. Francesca liet in het programma al merken dat ze ook op vrouwen valt en daar gaat ze nog wel even mee door! Vorige week kwam naar buiten dat ze nu een relatie heeft met een wel héle knappe woman, namelijk Demi Sims! Hoe leuk! Wanneer het tweede seizoen van Too Hot To Handle op Netflix staat, is nog niet bekend.

View post on Instagram
 

Bron: NetflixBeeld: Netflix

Must reads 👀