Films & Series

Cute! Deze twee Prins Charming-deelnemers vonden alsnog de liefde (maar dan bij elkaar)

Vandaag is het dan ein-de-lijk zover: de reünie aflevering van Prince Charming staat op Videoland! Hierin komen we eindelijk te weten of Marnix nog samen is met Marvin a.k.a. Prince Charming en ook zien we hoe het de rest van de mannen is vergaan sinds het programma. Spoiler alert: de aflevering bevat een méga plottwist en ook blijken twee kandidaten de liefde bij elkaar te hebben gevonden. Lees je mee?

Mega plottwist in de reünie aflevering van Prince Charming

Hoewel wij al ontzettend genoten van de finale van Prince Charming, is de ‘hoe is het nu met’-aflevering eigenlijk nog veel leuker! We zien alle kandidaten van de realityshow even in gesprek gaan met presentator Rick Brandsteder. Hoewel de meeste kandidaten nog steeds hartstikke single zijn (ondanks de vele DM’s in hun inbox), bleken twee mannen alsnog de liefde te hebben gevonden! Bij elkáár welteverstaan. Joep en Vince zijn al vrij snel na thuiskomst uit Sicilië met elkaar gaan daten. Tijdens de feestdagen werd er voor het eerst gezoend en nu zijn de twee voorzichtig aan het daten. Hoe cute is dit! 

Ferdi en Marvin tóch meant to be

De hardnekkige roddel die al een tijdje gaat blijkt toch echt waar te zijn: Marvin en Ferdi zijn alsnóg een setje. En hoe fantastisch wordt dit tijdens de aflevering opgebouwd! Marnix en Marvin beleefden na afloop van het programma nog even een korte romance en brachten samen een paar dagen in een hotel door. Toch besloten de twee er al vrij snel een punt achter te zetten. Of dit ook echt kwam doordat Marnix op Grindr zou zitten, dat werd helaas niet onthuld. Waarschijnlijk was dit dus gewoon echt een roddel. Wel bleek inderdaad dat Marvin de in eerste instantie heartbroken Ferdi een appje heeft gestuurd. “Je had gelijk”, stond erin. Hiermee doelde Marvin volgens Ferdi op het feit dat hij inderdaad de verkeerde keuze had gemaakt. Ferdi kon het gevoel van tweede keus zijn opzij zetten en gaf de prins heel zijn hart, want de twee zijn nu stapelverliefd op elkaar!