News

Bij deze disco drive thru kun je in deze tijd tóch een feestje bouwen (maar dan vanuit je auto)

Disco’s zoals we die gewend zijn kunnen we de komende tijd helaas nog wel even vergeten… Maar er is natuurlijk ruimte voor creativiteit. Zo hebben ze bij Texas Ribhouse Geesteren een geniaal idee bedacht, om tóch te kunnen genieten van een disco tijdens de coronapandemie. Vanuit je auto! Er staat namelijke een ‘Disco drive thru’ op de planning.

In rare tijden als deze worden we erg creatief. Zo zijn er verschillende drive thru’s bedacht. Stuk voor stuk heel erg origineel, net zoals deze drive thru van Texas Ribhouse Geesteren. Op Facebook heeft het restaurant een aankondiging geplaatst. Daarin geven ze aan dat ze nog niet honderd procent zeker weten hoe de drive thru eruit zal komen te zien, omdat dat ligt aan gesprekken met de gemeente. Maar de Disco drive thru gaat er komen!

Disco drive thru: feesten vanuit je auto

Het belooft een feestje te gaan worden. En in deze tijd waarin we toch niet zoveel te doen hebben, is het natuurlijk een gemiste kans als je geen ticket boekt voor deze disco vanuit de auto! Reserveren voor een plekje in de Disco drive thru doe je via deze website. Op de website vind je ook meer informatie over de locatie, tijden en prijzen.

Er zijn een aantal regels: bestuurder(s) moeten in het bezit zijn van een rijbewijs én deelnemers moeten zich houden aan de huidige coronamaatregelen. Dat betekent dus onder andere: maximaal met één iemand van een ander huishouden in de auto zitten.

De drive thru zou eigenlijk te bezoeken zijn op 29, 30 en 31 januari, maar helaas kunnen deze data’s niet doorgaan. In een post op Instagram geeft Texas Ribhouse aan dat de 1200 gemaakte reserveringen zullen blijven staan, en dat er gezocht wordt naar een nieuwe datum voor het evenement. Fingers crossed!

View post on Instagram
 

Beeld: Texas Ribhouse Geesteren