Films & Series

Dit is alles wat we weten over de Game Of Thrones Spin Off

Game of Thrones uitgespeeld? Dat is natuurlijk balen. Maar we hebben goed nieuws. Als jij van Game of Thrones houdt, dan zul je deze nieuwe serie ook sowieso zien zitten. HBO is namelijk bezig met het maken van een nieuwe spin-off van Game Of Thrones, genaamd: Tales of Dunk and Egg. 

De Game of Thrones Spin Off: dit moet je weten

Een nieuw seizoen van Game of Thrones zit er helaas niet in. Maar we kunnen dus wel een spin-off van de serie verwachten. En dat is gelukkig wel weer goed nieuws! De nieuwe serie Tales of Dunk and Egg is gebaseerd op de boeken van George R.R. Martin.

Game of Thrones Spin Off: Tales of Dunk and Egg
Game of Thrones speelt zich af in de wereld ‘A Song of Ice and Fire’. De spin-off serie Tales of Drunk and Egg zal zich hier ook afspelen. Echter gaan we wel terug in de tijd, want het verhaal van de spin-off serie gaat 90 jaar verder terug dan het verhaal in Game of Thrones. Centraal staan Dunk (de toekomstige Lord Commander van de Kingsguard, Ser Duncan the Tall) en Egg (de toekomstige koning Aegon V Targaryen). De eerste van de boeken werd in 1998 al gepubliceerd, The Hedge Knight. In 2003 volgde The Sworn Sword en in 2010 The Mystery Knight.

Waar gaan de spin off van Game of Thrones over?
The Hedge Knight: Dit eerste verhaal laat zien hoe de schildknaap Dunk het zwaard en schild van zijn dode meester oppikt en meedoet aan een toernooi om zijn carrière als ridder te beginnen. Maar ‘Ser Duncan’ heeft nog veel te leren over de wereld van ridders en adel, terwijl hij probeert een sponsor te vinden die hem kan helpen deze wereld te betreden. Het tweede deel (The Sworn Sword) laat zien hoe Dunk en Egg hun zoektocht naar poppenspeelster Tanselle voortzetten. Onderweg neemt de oude ridder Ser Eustace de twee mannen onder zijn vleugels en ontmoeten ze nog een andere ridder, eentje die voor problemen zal zorgen. In The Mystery Knight zien we hoe Dunk en Egg op weg zijn naar Winterfell. Maar ze worden van de Kingsroad weggelokt door een groot banket en een toernooi. De kampioen wint een drakenei. 

Dat er twee prequels aan zaten te komen was al bekend, maar HBO heeft tot nu toe nog niet bevestigd dat deze serie te zien zal zijn. Even afwachten tot we meer informatie krijgen, dus. Wij zijn in ieder geval al heel enthousiast!

Ben jij een echte Game of Thrones fan en kun je niet wachten op de spin off? Dan moet je deze plek zeker eens bezoeken! 

Bron: NU.nl, Serietotaal.nl