Celebs

Temptation’s Sonny reageert op zijn vertrek: “Ik ben een klootzak geweest”

Sonny is bij uitstek de meest besproken kandidaat van het huidige seizoen van Temptation Island. Op sociale media wordt veel over hem gesproken, en hij zorgt zeker voor vermaak. Sonny koos er tijdens de opnames voor om zijn koffers te pakken en naar huis te gaan. Hij vertelt nu over zijn vertrek en over het einde van zijn relatie met Jaydi.

Sonny heeft inmiddels gereageerd op zijn vertrek uit de villa én op de gebeurtenissen tijdens Temptation Island. Dit deed hij in Temptation Love Therapy. In het programma was te zien dat Sonny door zijn vriendin Jaydi werd gedumpt door middel van een videoboodschap. Hij vertelde in Temptation Love Therapy dat hij haar liever in het écht had willen spreken, voordat de relatie tot een einde kwam.

Uitmaken per appje
De deelnemer van Temptation Island verteld open over wat er allemaal is gebeurd op het eiland en hoe hij zich hierbij voelde. “We zijn drie jaar samen geweest en hebben een supermooie tijd samen gehad. Dat wilde ik koesteren. Ik kon nu niets terugzeggen dus het voelde een beetje als een appje en iemand blokkeren”, vertelt hij.

Kleedkamerpraat
Sonny heeft inmiddels ook met De Telegraaf gesproken, onder andere over uitspraken zoals ‘de hele tafel proeven’ en ‘de honderd vrouwen aantikken’. “Daar heb ik wel spijt van. Maar we waren met vier jongens, aangeschoten, het werd een soort kleedkamerpraat. Een aantal zaken had ik anders willen verwoorden. Als ik mezelf terugzie denk ik ook wel: ik ben soms een klootzak geweest. Maar de leuke dingen, de grappen, zijn bijna niet uitgezonden. Daardoor is wel een Sonny naar voren gekomen die ik niet echt ben. Mensen die mij kennen, zijn dat met mij eens.”

Wist jij dat Sonny’s ex Jaydi een zusje heeft die méga veel op haar lijkt? Je checkt het hier

Must reads 👀