Films & Series

Yes! Love Is Blind seizoen 2 komt naar Netflix (en je kunt je nog opgeven)

Op dit moment zijn er maar weinig datingshows waar we van kunnen smullen, behalve dan van Temptation Island en Married At First Sight. Absoluut top programma’s, maar als je het ons vraagt was er vorig jaar ook een geweldige datingshow op de buis: Love is Blind! En alles wijst er nu op dat Netflix bezig is met de casting van seizoen 2. 

Love is Blind seizoen 2 komt eraan

Het tweede seizoen van Love Is Blind is on her way! Netflix teaste namelijk naar het nieuwe seizoen met een hele fijne trailer. Love is Blind is eigenlijk een soort kruising tussen Love Island en Married At First Sight. In de datingshow leren de kandidaten elkaar kennen zonder de ander te zien en als er een klik ontstaat, gaat het proces verder. Als hierdoor een echte klik ontstaat, mag er een huwelijksaanzoek worden gedaan. Als de ander hiermee instemt, mogen ze elkaar fysiek zien en gaan ervaren of hun relatie in het echte leven ook succesvol is. Ze gaan op vakantie, ontmoeten de ouders en gaan samenwonen. Daarna wordt er beslist of ze getrouwd blijven. 

Wanneer verschijnt Love is Blind op Netflix?

Het is nog niet bekend op welke datum we kunnen genieten van het tweede seizoen van de datingshow. Dat ‘ie naar Netflix komt is in ieder geval wel zeker. De casting van Love is Blind seizoen 2 is trouwens al van start gegaan, blijkt uit de tweets. Naar verwachting zal het seizoen aan het einde van dit jaar of begin volgende jaar verschijnen. We keep you updated. 

Watch on YouTube

The experiment isn’t over… Season 2 of Love is Blind is now casting, are you in? https://t.co/HmAZq4w3MQ pic.twitter.com/Gs25a1f22Z

— Love is Blind (@LoveisBlindShow) March 24, 2020