Series & Films

Netflix series: je kan je nu opgeven voor de Love Is Blind

Love is Blind staat nog maar een maand op Netflix, maar is nu al een veelbesproken programma. In deze bijzondere datingshow leren de kandidaten elkaar kennen zonder de ander te zien en als er een klik ontstaat, gaat het proces verder. Is het je droom om hieraan mee te doen? Lucky you, ze zoeken namelijk nieuwe kandidaten.

Netflix series: Love Is Blind

Als je ook zo kan genieten van Married At Fist Sight en First Dates,  mag dit programma zeker niet ontbreken in jouw watchlist. We volgen een groep single kandidaten die, zonder dat ze elkaar zien, in gesprek met gaan en elkaar beter leren kennen. Als hierdoor een echte klik ontstaat, mag er een huwelijksaanzoek worden gedaan. Als de ander hiermee instemt, mogen ze elkaar fysiek zien en gaan ervaren of hun relatie in het echte leven ook succesvol is. Ze gaan op vakantie, ontmoeten de ouders en gaan samenwonen. Daarna wordt er beslist of ze getrouwd blijven.

Aanmelden voor Love Is Blind

Voor het tweede seizoen zoekt het populaire programma kandidaten uit verschillende landen. Om je aan te melden voor het tweede seizoen van Love Is Blind moet je minimaal 21 jaar zijn. Enthousiast? Je kan je hier aanmelden en wie weet, ontmoet je de liefde van je leven. 

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved