News

Wow: de politie moest ingrijpen bij een clipopname van Famke Louise

Redactie

Gisteren had Famke Louise opnames van haar nieuwe clip, maar de politie moest ingrijpen. Oei! Dat ging niet zonder gevolgen: de politie heeft maar liefst 66 boetes uitgedeeld… En daar was één – niet zo’n handige – reden voor. 

Politie grijpt in bij clipopnames Famke Louise

De opnames

Haar nieuwe clip werd geschoten in een grote loods in Lijnden, een dorp in Noord-Holland. De politie kwam langs en deelde wel 66 boetes uit. De reden voor deze boetes? Overtreding van de coronamaatregelen… Ai!  De politie sprak over een grote groep mensen die in één ruimte bijeenkwamen en zich niet aan de coronamaatregelen hielden. Rapper Blacka was ook bij de shoot aanwezig en deelde op zijn Instagram een video waarin de agenten te zien zijn.

View post on Instagram
 

Famke Louise tijdens de shoot

Famke Louise was zelf maar kort aanwezig op de set. Volgens haar management was ze alleen in het gezelschap van haar stylist en visagist. Of Famke Louise er zelf mee zit? Nee hoor, volgens haar management niet: “Ze ligt er niet wakker van. Ze heeft de regels nageleefd.” 

Corona

Het is niet de eerste keer dat Famke Louise in het nieuws komt met betrekking tot corona. We kunnen ons allemaal nog wel de video van #ikdoenietmeermee herinneren, die Famke – samen met een aantal andere BN’ers – op Instagram deelde. Ze bood haar excuses aan ging samen met ic-arts Diederik Gommers de samenwerking aan. 

View post on Instagram
 

Nieuwe lover

Laatst schreven wij ook al over Famke Louise en haar nieuwe lover. Het lijkt erop dat ze aan het daten is met niemand minder dan Denzel van Love Island. De twee werden zoenend in Almere gespot. Toch zeggen de twee just friends te zijn, maar wat niet is kan nog komen 😉 

Bron: linda.nlBeeld: Brunopress.nl

Must reads 👀