Lifestyle

16 x herkenbare situaties voor iedereen die The Sims speelt (of ooit heeft gespeeld)

Sims is een razend populair spel. Niet alleen vroeger, toen je jonger was, maar ook nu trek jij nog regelmatig de Sims tevoorschijn. Als jij een groot fan bent van het spel, dan zul je ongetwijfeld een aantal vreemde, maar tegelijkertijd ook hilarische situaties herkennen. Wij hebben er een aantal voor je verzameld. Lachen!

#1 Je werd gek van het muziekje tijdens het bouwen

#2 Cheats gebruiken voor meer geld

#3 Allemaal rode balkjes? Dan gooide je die behoeftes gewoon weer even omhoog met behulp van een cheat

#4 Je was al-tijd aan het bouwen. Huis af? Dan speelde je er even in en kocht je daarna weer een ander huis.

#5 Verliefd worden gaat heel snel: je liet ze gewoon aan de lopende band moppen vertellen, knuffels geven, interesses bespreken en gevoelens uiten.

via GIPHY

#6 De taal die bij Sims wordt gesproken? Die ken jij zelfs bijna uit je hoofd. Hoe verzinnen ze het?

#7 Je kocht de grootste huizen, maar wist vervolgens eigenlijk niet wat je met al die ruimte kon doen. Dan maar een speelkamer, een hobbykamer en een kamer waar je kunt schaken. 

#8 Alle andere Sims zijn asociaal. Wie loopt er nou zomaar een huis binnen, rooft vervolgens de complete koelkast leeg en gaat spelletjes spelen op de computer? Dat kan alleen bij de Sims.

#9 Een ritme is ver te zoeken bij jouw Sims. Midden in de nacht gaan ze eten koken, ‘s middags gaan ze slapen en in de avond is het tijd om de restjes van het ontbijt op te eten.

#10 De Simswereld is de enige wereld waarin je een opleiding tot crimineel kunt volgen. Of zakkenroller, dat kan ook. Wát een aanbod.

via GIPHY

#11 Omkleden is een eitje. Je draait één rondje en je hebt een compleet nieuwe outfit aan. Ideaal!

#12 ‘s Ochtends is er geen keuzestress: je hebt gewoon een aantal outfits waar je uit kunt kiezen. Alledaags, zomer, winter, sport en pyjama, kiezen en jij bent weer klaar voor de dag.

#13 Je eet regelmatig bedorven eten. En daar kom je dan pas later achter, als je een hele dag misselijk bent. Heel irritant.

#14 Vieze borden? Die was je niet af, maar gooi je gewoon in de prullenbak. Opgeruimd staat netjes, en op een of andere manier heb je tóch altijd genoeg borden in huis.

#15 Je kunt een liefdesdrankje drinken om mensen sneller verliefd op je te laten worden. Als dat in het echt toch eens zou kunnen…

#16 Als je moet werken, vertrek je gewoon op het moment dat je werk begint. Reistijd zit blijkbaar bij het werk inbegrepen. En 15:00 uur klaar met werken? Dan is jouw sim stipt op tijd weer thuis.

Beeld: iStock