News

9x fotocadeaus waar echt iedereen blij van wordt

Cadeaus geven is niet altijd even makkelijk. Want, wat moet je dit jaar nou weer cadeau doen aan die jarige vriendin? En wat is nou een knaller van een kerstcadeau? Een kleine tip: gepersonaliseerde cadeaus vallen bij iedereen in de smaak. Je kunt veel meer doen dan gewoon een foto geven. Hier vind je wat inspiratie. Van deze 9 fotocadeaus wordt echt iedereen blij.

Fotocadeaus: gepersonaliseerde cadeaus

Fotocadeaus ♥ Fotolijstje
Je kunt heel veel gepersonaliseerde fotocadeaus bedenken, maar wat ook altijd leuk blijft is een fotolijstje. Kies een nieuwe, of jouw meest favoriete foto samen met de ontvanger uit, en stop deze in een mooi lijstje. 

 

Fotocadeaus ♥ Kussensloop
Dit is vooral een leuk cadeau om aan je partner te geven. Zo kan hij/zij alsnog ‘samen met jou in slaap vallen’, terwijl je niet in hetzelfde bed ligt. Heel schattig schattig en origineel toch, een kussen met een foto van jullie samen – of alleen van jezelf – erop?

 

Fotocadeaus ♥ Mok
Een erg leuk cadeau is een fotomok. Zeker een goede optie als je weet dat de ontvanger gek is op een kop koffie in de ochtend, of een echte theeleut is. Zo zal diegene altijd aan jou denken, als hij/zij een kopje warme drank inschenkt.

Fotocadeaus ♥ Sokken
Waar sokken vroeger liever zo min mogelijk zichtbaar moesten zijn, zijn sokken nu juist echte eyecatchers van je outfit. En even serieus: hoe leuk is een paar gepersonaliseerde sokken voor iemand van wie je weet dat hij/zij een grote sokkengek is? 

 

Fotocadeaus ♥ Trui
Een trui met foto zal misschien niet snel in het openbaar worden gedragen, maar is wel super leuk om cadeau te geven aan iemand die thuis graag in een chill outfitje op de bank ploft. Cute!

 

Fotocadeaus ♥ Canvas
Een traditioneel cadeau, maar dat maakt ‘m zeker niet minder leuk: een fotocanvas. Geef ‘m aan je vriendinnen, of maak je vader, moeder, opa of oma blij met een grote foto voor aan de muur.

Fotocadeaus ♥ Sleutelhanger
Sleutelhangers, die koop je niet snel voor jezelf. Des te leuker is het als je er eentje cadeau krijgt. Met een fotosleutelhanger zal een sleutelbos er gelijk al een stuk leuker uitzien.

 

Fotocadeaus ♥ Speelkaarten
Een heel origineel cadeau, vinden wij. Een setje speelkaarten, daar had je misschien nog niet aan gedacht. Maar je kunt tegenwoordig zelfs gepersonaliseerde kaartspellen kopen. Dat maakt een spelletjesavond nóg leuker.

Fotocadeaus ♥ Telefoonhoesje
We zitten tegenwoordig bijna allemaal vastgeplakt aan onze telefoons, dus een telefoonhoesje is een cadeau dat zeker veel gebruikt zal worden. Kies een leuke foto uit, en de ontvanger draagt je altijd bij zich.

 
Beeld: iStock