Lifestyle

Deze 10 dingen gaan we allemaal weer doen als het vaccin er eindelijk is

 

Oeh, het vaccin is bijna daar! We know dat het vaccin niet een wondermiddel is waardoor alles in een instant weer terug naar normaal gaat. Maar er zijn een aantal dingen waar wij ontzettend naar uitkijken om weer te doen! Waar ben jij het meest excited voor?

1. Uitgaan

Stond jij v贸贸r maart 2020 ieder weekend in de kroeg? Dan heb je het dit jaar zwaar gehad. Wat missen we het nachtleven. Reken maar dat jij straks vooraan staat wanneer de clubs weer opengaan. Party time! 

via GIPHY

 

2. Alle nieuwe films in de bioscoop bekijken

In 2020 kregen we regelmatig het nieuws dat de releases en opnames van films werden uitgesteld. Allemaal thanks to de coronacrisis. Gelukkig zijn de bioscopen nog voor een lange tijd open geweest en gaf dit ons de kans om onze favo classics op het grote scherm te zien. Maar heel veel films hebben we dit jaar moeten missen. We can’t wait tot we weer met een grote bak popcorn in onze handen in de bios zitten. 

via GIPHY

 

3. Uiteten

Voor de meeste mensen is uiteten niet een activiteit wat je dagelijks doet, maar eens in de zoveel tijd is het z贸 fijn om jezelf te verwennen met een dinner date in jouw favoriete restaurant. Zodra de restaurants weer opengaan, stoppen wij onszelf weer vol met de lekkerste gerechten. 

via GIPHY

 

4. Festivals en concerten

Ahh, in maart hadden de meeste van ons al festivalkaartjes gescoord voor de zomer. In het begin was het nog spannend of de festivals door zouden gaan, maar al snel werd alles afgelast. Balen! Gelukkig blijven de meeste tickets geldig voor volgend jaar en kan jij straks weer heerlijk meebrullen met jouw favoriete artiesten. 

via GIPHY

 

5. Knuffelen

We missen het om onze besties te voorzien van een big hug!  En als het straks echt he-le-maal veilig is, laten we onze opa en oma ook niet meer los. 

via GIPHY

 

6. Alle feestdagen inhalen

2020 was gewoon een big nope. Alle feestdagen konden we maar beperkt vieren en het voelde niet hetzelfde. Maak je borst maar nat, want in 2021 vier je jouw verjaardag, Valentijnsdag, Koningsdag, Halloween, Kerstmis en New Year’s Eve dubbel zo dik. 

via GIPHY

 

7. Daten

Ben jij een happy single lady? Dan was het in 2020 b茅st lastig om een lover te vinden. Jouw go to date locaties waren gesloten en het was sowieso niet heel verstandig om verschillende mensen te ontmoeten dit jaar. Wie weet sla jij in 2021 wel weer iemand aan de haak. Oeh!

via GIPHY

 

8. Reizen

Spontane weekendjes weg, een verre reis of een feestvakantie met je besties. Allemaal dingen die in 2020 niet door konden gaan. Zodra het vaccin er is en het veilig is om te reizen, pakken wij het vliegtuig. Of auto. Of trein. Zelfs een fietsvakantie klinkt aantrekkelijk nu 馃槈

via GIPHY

 

9. Spontaan afspreken

Wij kunnen niet wachten tot we weer makkelijker met iedereen kunnen afspreken! Hoe fijn zal het zijn als we straks geen rekening meer hoeven te houden met de groepsgrootte en 1,5 meter afstand. Een spontaan feestje? Iedereen is welkom!

via GIPHY

 

10. Shopping

We missen het om een hele dag in een stad te struinen en alle winkels af te gaan. Tussendoor neem je natuurlijk even een break van al dat shoppen met een lekkere lunch. Zodra het kan, zijn wij weer in de stad te vinden. 

via GIPHY

Wil je dit jaar met een lach afsluiten? Wij hebben een kleine greep van de leukste coronamemes uit 2020 voor je. 

Beeld: iStock.com