Celebs

Deze 8 celebs verwachten een kindje in 2021

 

Gelukkig bestond 2020 niet alleen maar uit slecht nieuws. Er was namelijk ook veel happy baby news! Verschillende celebs deelde via Instagram excited te zijn voor 2021 omdat er een kleine onderweg is. Wij kunnen niet wachten op alle schattige babyfoto’s! 

1. Ashley Tisdale en Christopher French

Actrice Ashley Tisdale kennen we natuurlijk allemaal als Sharpay uit de High School Musical films. Ze is in verwachting van haar eerste kindje samen met husband Christopher. Op Instagram deelde ze een aantal foto’s van de gender reveal en… het is een meisje! Cute!

 

2. Kraantje Papi en Sarah

Rapper Kraantje Papi en zijn vriendin Sarah verwachten volgend jaar hun eerste kindje. Kijk hóe cute deze bekendmaking op Insta is. Kraantje Papi deelde de foto met als caption: “Met z’n drieën”. 

 

3. Vanessa Morgan en Michael Kopech

Vanessa speelt Toni in onze favo serie Riverdale. In juli maakte zij haar zwangerschap bekend and it’s a boy! In januari is Vanessa uitgerekend. Nog éven wachten dus. 

 

4. Teske de Schepper en Mert

Op de valreep van dit gekke jaar deelde YouTuber Teske op Instagram dat zij en haar vriend Mert hun eerste kindje verwachten. Cute! In juni 2021 zal de kleine geboren worden. 

 

5. Nathan en London Kress

Nathan Kress kennen we als de nerdy Freddie in iCarly. Dit jaar kregen we het geweldige nieuws dat iCarly een reboot krijgt. Maar er was meer goed nieuws voor de acteur! Nathan en zijn vrouw London verwachten hun tweede kindje in 2021. Dochter Rosie wordt dus een grote zus. How exciting!

 

6. Nienke Plas en Resley Stjeward

Frenky-Dean wordt een grote broer in 2021! Deze maand maakte Nienke Plas bekend in verwachting te zijn van baby number two. Ben je toe aan wat feel good content? Kijk dan vooral haar vlog waarin Nienke aan iedereen vertelt dat ze zwanger zijn. Cuteness overload. 

 

7. Meghan Trainor en Daryl Sabara

Zangeres Meghan Trainor (“I’m all about that bass, that bass…”) is in verwachting van eerste kindje! Ze deelde dit via Instagram. Vol enthousiasme schrijft ze: “Daryl en ik zijn zo blij en excited om dit kleintje cutie begin volgend jaar te ontmoeten!” 

 

8. Hilary Duff en Matthew Koma

Wow! Hilary Duff is verwachting van haar derde kindje. We kunnen niet wachten om foto’s te zien van haar happy family.

Helaas was dit jaar niet a happy year voor iedereen. Deze koppels hebben 2021 niet gehaald. 

 
Bron: cosmogirl.nlBeeld: Brunopress.nl