Lifestyle

Aftellen naar 2021 met tien dingen die we in 2020 achter ons laten

 

Oeh, dit bizarre jaar is gelukkig bijna voorbij. Eén ding is zeker: we zullen 2020 niet snel vergeten. We can’t wait for it to be over. En er zijn een aantal dingen die wij in 2020 achterlaten. Tel jij met ons mee af naar 2021? 

10. Jezelf vergelijken met anderen

Dit is geen makkelijk jaar geweest. De kans is groot dat jij momenten had waarin je niet lekker in jouw vel zat. En dat is volkomen logisch en helemaal oké! Want hey, je was echt niet de enige. Al leek dit misschien soms wel zo. Unfollow alle accounts die je een onzeker gevoel geven en you do you girl!

via GIPHY

 

9. Alle “corona-uitspraken” 

Poeh, het zijn er bijna te veel om op te noemen. “Het is zoals het is”, “Wanneer dit allemaal voorbij is gaan we…”, “Iedereen zijn camera aan alsjeblieft”, “Let op de anderhalve meter afstand” en natuurlijk “We doen het samen!” Allemaal zinnen waarvan wij hopen die niet meer te horen in 2021. 

via GIPHY

 

8. Die afspraak bij de kapper steeds vooruitschuiven

Je weet maar nooit wanneer er weer een lockdown om de hoek komt kijken 😉 Dus, zodra het kan, zit jij bij de kapper voor een geweldig haircut. Geen quarantaine coupe voor jou!

via GIPHY

 

7. Streng zijn voor jezelf 

Misschien heb je dit jaar wel jouw Netflix record verbroken en baal je hier eigenlijk van. Want die tijd had je beter aan school, werk en sporten kunnen besteden, toch? Nope! Voor iedereen is het lastig jaar geweest en het is helemaal niet zo gek dat je in 2020 niet de motivatie had om dingen te ondernemen. Iedereen gaat hier op zijn eigen manier mee om. In 2021 zal je niet meer streng voor jezelf, you’re doing amazing!

via GIPHY

 

6. Jouw gezondheid voor lief nemen

Eigenlijk stond je nooit echt bij je gezondheid stil. Een verkoudheid ging bijna onopgemerkt voorbij. Nu kunnen wij ons dit niet meer voorstellen. In 2020 kregen we allemaal een flinke reality-check en zijn we dankbaar voor de gezondheid van onze friends and family

via GIPHY

 

5. Je ex appen

Eigenlijk is dit nóóit een goed idee. Maar in 2020 voelden we ons een stuk eenzamer dan normaal. Het appen van een oude lover was dan ook heel verleidelijk… Toch eindigt dit altijd weer in meer verdriet. Deze gewoonte laten we dus achter in 2020!

via GIPHY

 

4. Klagen tijdens het uitgaan/feestjes/festivals

In februari stonden we nog vrolijk op de dansvloer, in maart kon het niet meer. Als we dit hadden geweten, dan zouden we éxtra genoten hebben van die laatse avond uit. Wanneer de kroegen in 2021 – hopelijk – weer opengaan, zijn wij de laatste die de dansvloer verlaten. Yeah!

via GIPHY

 

 

3. Jouw overvolle kledingkast

2020 heeft een slechte invloed gehad op jouw online bestellingen. Who’s to blame, we hadden ook weinig andere dingen te doen en we houden van shoppen. Maar bij het zien van jouw lege bankrekening én een uitpuilende kast besef je dat wel genoeg kleding hebt. Start 2021 fris à la Marie Kondo en zoek je kledingkast uit. Alles wat je niet meer draagt kun je verkopen of doneren! Win-win. 

via GIPHY

 

2. Jouw schermtijd van een x aantal uur per dag

Ai, in 2020 zaten we meer dan ooit achter een scherm. Had je even een break van je online les? Dan pakte je jouw telefoon erbij om Instagram te checken. In 2021 willen wij afscheid nemen van al die uren online en meer aandacht besteden aan alle nieuwe hobby’s die we dit jaar ontdekt hebben!

via GIPHY

 

1. 2020

In 2021 willen we vooral 2020 achter ons laten 😉 Veel leuke dingen hebben wij niet gedaan en daarom kunnen we dit jaar maar beter vergeten. To a new start!

via GIPHY

En wil je weten hoe je het nieuwe jaar happy in gaat? Met deze 9 party spullen wordt jouw oud en nieuw compleet. 

Bron: fitbeauty.nlBeeld: iStock.com