9 party spullen die jouw oud en nieuw compleet maken

Lifestyle door Karlijn

Geef jij een oud en nieuw feestje? Lees dan snel verder! Jouw feest wordt super tof dankzij deze hacks en spullen en ze maken het voor jou als gastvrouw net even iets makkelijker. Je leest hier bijvoorbeeld hoe je de gasten beneden houdt en de mooiste ijsklontjes maakt.

Suikerspin champagne
Deze suikerspin champagne is echt te schattig. Het enige wat jij hoeft te doen is suikerspin in een glas doen en daar champagne (of een ander drankje) overheen te gieten. Dit drankje steelt absoluut de show tijdens jouw feestje!

Glitter ijsklontjes
Door eetbare glitter in de ijsklontvormpjes te strooien maak je deze prachtige glitterijsklontjes. Hoe feestelijk!

Glitter champagne
Om maar even in het glitterthema te blijven is hier de glitter champage. In de video legt Mascha van Beautygloss uit hoe je een normale champagefles omtovert tot sparkly kunstwerkje.

 

 

Glitter ballonnenGlitter balonnen
Ballonnen mogen zeker niet ontbreken op jouw feestje. Check deze prachtige glitter ballonnen, we like!

 

Gouden bekersGouden bekers
Er sneuvelen altijd wel een paar glazen tijdens een feestje of je hebt er te weinig... Niet handig. Deze mooie gouden cups zijn niet alleen heel mooi maar ook nog eens je redder in nood!

Versier de trap
Je hebt liever niet dat je gasten boven gaan rondneuzen en gewoon beneden blijven. Toch zijn er altijd een paar mensen die zich daar niets van aantrekken... Door de trap mooi te versieren met kerstballen of bijvoorbeeld lege champagne flessen en glitter zal niemand die trap meer op durven!

Prosecco pong
Beer pong kennen we allemaal... Nu is er ook prosecco pong! Iets meer ladylike maar nog steeds even leuk. En natuurlijk ook perfect om champagne pong mee te doen.

 

 

Glitter kanonGlitter confettikanon
Het nieuwe jaar luid je feestelijk in met dit confettikanon. Uit dit kanon komen gouden glitters. Voor slecht €1,50 per stuk haal je zo'n kanon bij HEMA.

 

Giant Ice CubesGrote ijsklontjes
Deze reuze ijsklonten koop je gewoon bij Albert Heijn. Ze zijn groot genoeg om jouw drankje voor minimaal een uur koud te houden, en staan ook nog eens erg mooi in je glas!