News

Dit zijn de 8 deelnemers hét nieuwe seizoen van Big Brother 2021

Aah! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan staat het nieuwe seizoen van Big Brother 2021 voor ons klaar. Want, op 4 januari gaat dé O.G. realityshow van start. We can’t wait. Om alvast in de stemming te komen, delen wij de acht deelnemers die straks te zien zijn tijdens het spannende experiment.  Lees je mee? 

Dit zijn de 8 deelnemers hét nieuwe seizoen van Big Brother 2021

Big Brother is watching you. Nou en hoe?! Want, de acht kersverse deelnemers van deze amazing show worden drie maanden lang door maar liefst 125 camera’s gefilmd. Wow! Kun je het je voorstellen? Zelfs op de wc’s en in de douches zijn ze dus niet veilig. Dat belooft veel juicy beelden. And we are here for it. Nu vraag je je misschien af hoe een realityshow als Big Brother 2021 gemaakt kan worden tijdens de corona pandemie? Het productieteam laat weten dat alle deelnemers getest zijn voordat ze het huis in gaan. Big Brother 2021 is dus helemaal safe en coronaproof. Yay. 

Big Brother 2021 deelnemers

Wie zijn de deelnemers van Big Brother 2021 dan? We will tell you. Ondanks dat het Big Brother-huis in hartje Amsterdam staat, doen er ook vier Vlamingen mee. We like that. De Belgen die we tijdens hét ultieme experiment te zien krijgen zijn: choreograaf Ziko (34), zelfstandig thuisverpleegkundige Liese (28), commercieel adviseur Thomas (23) en Naomi (31), die in een vegan lunchbar werkt. Hoe gaan ze het er vanaf brengen? Wij vinden het exciting. Nu wil je natuurlijk ook nog weten welke Nederlanders er mee doen. Hier komen ze: student Finance and Investments Jowi (25), hbo-docente Daniëlle (40), klusser Theo (54) en de Groningse Nathalie (23). Dat klinkt als een hele gevarieerde groep, rightWe love it.  Hieronder kun je bekijken hoe de deelnemers a.k.a. de bewoners van hét Big Brother-huis eruitzien. 

Licht, camera, actie! 

Ben je enthousiast geworden? Dan moet je dus wel nog een paar nachtjes wachten, want Big Brother 2021 gaat op maandag 4 januari om 20:30 op RTL 4 én RTL 5 van start. Daarna is het programma doordeweeks op RTL 5 te zien. Dit was niet alles. Nee. Want, Big Brother 2021 heeft namelijk een leuk extraatje. Oeh. Op Videland staat een livestream, hier kan je de bewoners vierentwintig uur per dag bekijken. How exciting?! Wij kunnen niet wachten op deze nieuwe én vooral juicy serie. 

Wij zijn gek op alle reality programma’s van RTL. Heb je de romantische Temptation Island exit van Sorelis en Gulcin gezien? Confession time: wij moesten een paar traantjes laten. Lees hier de recap van aflevering 6. 

Bron: Ze.nlBeeld: RTL