News

Big Brother 2021: RTL heeft een juicy nieuwe teaser onthuld

Wij kunnen níet wachten tot Big Brother 2021 van start gaat. Op 4 januari is de eerste aflevering te zien en na het kijken van de teaser zijn wij nóg meer excited. 

Big Brother 2021: nieuwe teaser onthult

Deze week werden we door RTL verrast met een spannende teaser voor Big Brother 2021. We zien geen beelden van de kandidaten, maar van mensen die gebruik maken van hun telefoon en laptop. Dat klinkt misschien niet zo exciting, maar het is de voice-over die het wel heel mysterieus maakt... 

Onder de video horen we een 'computerstem' het volgende zeggen: "Bedankt voor alles. Voor alle informatie die je met mij hebt gedeeld. Ook al ben je niet altijd eerlijk geweest... In mijn huis, ga ik laten zien wie jij écht bent. 100 dagen mijn huis, mijn regels. En ik ga dat nu met iedereen delen.” Oh jee, wat zou dit kunnen betekenen? Het klinkt in ieder geval alsof de kandidaten straks 100 dagen lang geen geheimen meer hebben. Big brother is watching you... 

Big Brother 2021

Het nieuwe seizoen van Big Brother 2021 wordt in Nederland opgenomen. Er doen zeven Nederlanders en zeven Vlamingen mee. In het huis staan de camera's van Big Brother 2021 vierentwintig uur per dag (!) gericht op de kandidaten. Juicy beelden gegarandeerd! Wij kunnen niet wachten. Geraldine Kemper zal samen met de Vlaamse dj Peter Van de Veire Big Brother 2021 presenteren. Yay!

Waar te zien?

De eerste aflevering van Big Brother 2021 is op 4 januari te zien. In Nederland kun je het programma op RTL 4 én RTL 5 bekijken. Na de eerste aflevering wordt Big Brother 2021 alleen nog uitgezonden door RTL5. Iedere donderdag gaat in het teken staan van een live uitzending. Oeh! Daarnaast kan je 24/7 meegluren met de livestream die op Videoland wordt uitgezonden. Het programma duurt in totaal honderd dagen, waarbij de bewoners één voor één worden weggestuurd. Wij zijn aan het aftellen tot 4 januari! 

We love alle nieuwe programma's van RTL! Kijk bijvoorbeeld vanaf woensdag al naar de eerste aflevering van Prince Charming op Videoland. 

Bron: lovereality.nl | Beeld: Brunopress.nl
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved