News

Dus tóch: Famke Louise en Denzel Slager zijn aan het daten (en dit zijn de eerste foto’s)

Het lijkt erop dat zangeres Famke Louise een nieuwe lover heeft. We schreven eerder al dat ze haar Kerstmis doorbracht met iemand die we állemaal kennen als winnaar van Love Island: Denzel Slager! Vandaag is dit nieuws echt official, want weekblad Story heeft hele romantische foto’s van hen samen gepubliceerd. Kijk je mee?

Denzel en Aleksandra

Eerder dit jaar schreven we nog over de break-up van Love Island – winnaars Denzel en Aleksandra. Iedereen was shocked, want de twee leken meant to be. Nu heeft Denzel de liefde gevonden bij niemand minder dan Famke Louise. Omg! Weekblad Story spotte de twee samen en legde dat op de gevoelige plaat vast. In gesprek met roddelkoning FawryNotSawry reageert Denzel dat hij ‘er liever nog niets over los wil laten’, maar de foto’s zijn duidelijk. 

View post on Instagram
 

Famke Louise en Denzel

Een aantal fans viel het al eerder op dat Famke Louise en Denzel allebei dezelfde soort foto’s deelde via Instagram, op Tweede Kerstdag. De twee hadden allebei foto’s online staan van dezelfde versierde ruimte. Waarom dit zo opvallend was? In de kamer stond een opblaasbare jacuzzi. Hard to miss. Maar dat is niet alles: óók nam Denzel wat cute foto’s met het hondje van Famke Louise. Deze foto’s waren te zien op zijn Insta story. Oeh la la… Toch was het geen romantic Christmas for two, want Vonneke Bonneke en haar vriend waren er ook bij. 

View post on Instagram
 

Famke Louise en Tré Samuels

Net als Denzel, had Famke eerder dit jaar ook een break-up. Na een relatie van drie maanden ging Famke uit elkaar met de Australische Tré Samuels. Dit had allemaal te maken met issues van het management van Tré. Gelukkig voor Famke Louise ligt dit nu allemaal in the past. 

 

Bron: glamour.nlBeeld: Brunopress.nl