News

Sad: Famke Louise en Tré Samuels zijn uit elkaar en dit is de lullige reden

Famke Louise leek tot kort nog he-le-maal in de wolken te zijn met haar Australische hottie Tré Samuels, maar aan elk sprookje komt een einde. En dat al na 3 maanden… What?! Vanaf nu gaat Famke Louise als felbegeerde happy single door het leven en wij hebben alle juicy details over de break-up.

Famke Louise en haar vriend Tré Samuels uit elkaar

Een bron beweerde eerder dat Tré het uitgemaakt zou hebben, maar gisteravond liet Famke Louise aan RTL Boulevard weten dat ze samen besloten hebben om er een punt achter te zetten. Famke liet los dat het mis ging nadat het management van haar vriend de leiding over haar voormalige management wilde nemen. Hier was ze not amused over. Ze kwam dus goed voor zichzelf op. You go girl

Het management van Tré liet op hun beurt weten dat ze zich niet in dit verhaal herkennen en er geen misbruik is gemaakt van de situatie. Famke is opgelucht dat haar relatie voorbij is en ze alles achter haar kan laten. De foto’s liggen in de prullenbak. Op Instagram is geen foto meer te spotten van de tortelduifjes. Lang hoeft ze vast niet vrijgezel te blijven, maar tot die tijd wensen haar in ieder geval al het geluk in de wereld toe.

Wist je al dat Famke Louise na het succes van haar eerdere docu ‘Bontgirl’ bezig is met de opnames van een nieuwe docu? Alle details vind je hier!

Famke Louise en haar vriend Tré Samuels broke up

Bron: GIRLZBeeld: Brunopress

Must reads 👀