Lifestyle

Happy new year: op deze manier heb jij toch nog een knallend NYE

2020 is bijna voorbij. Oei. What a year it was. Wat ga jij met oud en nieuw 2020 doen? Dat is een lastige vraag, right? Want, door de coronamaatregelen kunnen we niet heel veel kanten op. Om ervoor te zorgen dat je toch een leuke jaar wisseling krijgt, hebben wij wat activiteiten voor je bedacht die wel kunnen tijdens oud en nieuw 2020. Lees je mee? 

Coronaproof NYE vieren doe je zo

1. Party met de buren

Spreek met de buren af dat jullie gezamenlijk gaan aftellen tijdens oud en nieuw 2020. Haal je eigen drankjes in huis en maak samen met de straat, of het flatgebouw iets leuks van het twaalf uur momentje. Of dit nu op het balkon is, of in de voortuin. Mega gezellig wordt het zeker. Want, zo heeft iedereen toch nog een beetje een feestje. 

2. Hotelovernachting 

Boek een hotelovernachting met je bestie of lover. Neem een laptop mee en houd bijvoorbeeld gezellig een film of serie marathon op de hotelkamer. Dat wordt nog eens heerlijk relaxt oud en nieuw 2020. 

3. Sleepover

Nodig twee besties uit en geef een slaapfeestje. Hoe je dit het best kan doen? Nou, verzamel al je matrassen, kussens en lakens en maak een eiland voor de tv. Wil je jullie oud en nieuw 2020 nóg gezelliger maken? Haal dan wat maskertjes in huis en make it a beauty night. Zet een filmpje op en jullie avond kan beginnen. 

4. Game night

Nodig twee besties uit en organiseer een spelletjes avond tijdens oud en nieuw 2020. Oeh. Dit is namelijk hét perfecte moment om uren spelletjes te kunnen spelen!

5. Seriemarathon

Trommel twee vrienden op die van dezelfde films houden als jij. Why? Nou, voor een marathon natuurlijk! Trek de Harry Potter films maar uit de kast. Of wat dacht je van Gossip Girl voor de laatste keer bingen? Deze amazing serie gaat namelijk in 2021 van Netflix af. Dus, One last time genieten van Chuck. 

6.  Kokkerellen

Niet zo’n zin om oud en nieuw 2020 door te brengen met vrienden? Maak dan bijvoorbeeld een leuk diner voor je huishouden. Stel een menu samen en koken maar! Trek een leuke outfit uit de kast en enjoy een heerlijk avondje. 

7. Espresso martini night

Je kunt het jaar bijna niet leuker afsluiten dan met: cocktails. Yummy! Houd een cocktail avond met je besties óf huishouden. Liever geen kater? Dan mogen mocktails natuurlijk ook. 

Beeld: iStock