Food

Cin cin guys: dit zijn dé lekkerste mocktail recepten

It's mocktail time! Wait what?! Ja een mocktail, dat is bijna hetzelfde als een cocktail. Alleen dan zonder alcohol. Dus be ready om te genieten van dezelfde heerlijke smaken, maar dan zonder kater. #winning

Dit zijn dé lekkerste mocktail recepten

Met een cocktail zit je eigenlijk altijd goed. Deze drankjes smaken tropical zoet en zien er fancy uit in mooie glaasjes. Het enige nadeel is dat je bijna nooit op tijd in de gaten dat je er te veel van gedronken hebt. Oei. Zeg nou zelf, soms heb je gewoon écht geen zin in een heftige kater. Speciaal voor die gelegenheden is er de mocktail. Oeh. Dit heerlijke drankje is net zo lekker als een cocktail, maar dan zonder alcohol. Wow. Hoe je ze het best kan maken? Nou, dat leggen wij je graag uit met drie delicious mocktail recepten. Trust us, deze wil je gewoon proeven. 

Mocktail recepten 

1. Winter Cinnamon Mocktail

Je raad het vast, maar het Winter Cinnamon Mocktail recept is een écht winterdrankje. Yummy. Als je gek bent op kaneel, dan wordt deze jouw nieuwe favourite, want it's delicious.

mocktail recepten

Ingrediënten voor 1 persoon:

- 4 ijsblokjes
- 1 schijfje sinaasappel
-125 milliliter Russell & Co. ginger ale
- 1 steranijs
- 1 kaneelstokje

How to make it:

Let's start. Vul je mooiste glas met ijsblokjes. Next step: bovenop de ijsblokjes leg je het sinaasappel schijfje. Daarna is het al tijd voor de ginger ale. Top het drankje af met wat steranijs en een kaneelstokje. Looks cute! Super easy en superlekker. 

2. Classic Cola Mocktail

Cola lovers opgelet, want dit drankje is er eentje die je echt wil proberen. Why? Nou, omdat bij dit mocktail recept jouw favourite en trusty cola wordt geüpgraded met allemaal lekkere ingrediënten, zoals bijvoorbeeld gember en sinaasappel. Yumm.

mocktail recepten

Ingrediënten voor 1 persoon: 

- 4 ijsblokjes
- 3 schijfjes gember
- 1 schijfje sinaasappel
- 125 milliliter kola

How to make it:

It's show time. Dus, pak je mooiste wijnglas uit de kast en vul deze met ijsblokjes. Is het glas gevuld? Dan mogen daarna de gemberstukjes erbij. Ook de cola mag je nu in het glas schenken. Time for the finishing touch: doe een schijfje sinaasappel op het glas. Super fancy. 

3. Virgin gin-tonic

Last but not least, iedereens favourite drankje is toch echt wel de gin-tonic. Met dit mocktail recept kun je er eentje maken. Yay. Alleen, wel de alcoholvrije natuurlijk en deze smaakt misschien nog wel lekkerder. Wij zijn excited. 

mocktail recepten

Ingrediënten voor 1 persoon:

- 4 ijsklontjes
- 125 milliliter StrangeLove tonic water
- 1 sliert komkommer
- 1 schijfje komkommer
- 1 schijfje limoen
- 2 rozemarijn takjes

How to make it:

You know the drill, ook bij dit mocktail recept vul het glas met ijsklontjes. Daarna mag je het tonic water erbij schenken. Om een echte party in je glas te krijgen, mag je er schijfjes limoen en komkommer en wat rozemarijn bij doen. De virgin gin-tonic is ready to drink. Yummy. 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved