Lifestyle

Deze dingen deden we vroeger allemaal tijdens een tussenuur

 

Op de middelbare school wilde het nog weleens gebeuren dat een leraar niet kwam opdagen. En dit betekende maar één ding: een tussenuur! Dat vonden jij en jouw besties totaal niet erg. Chilling to the max. Deed jij deze dingen ook altijd tijdens een tussenuur? 

1. Supermarkt

Geen tussenuur is compleet zonder een frikandelbroodje en een blikje energie van de Appie. Samen met je friends ging je naar de dichtstbijzijnde supermarkt om een voedselvoorraadje in te slaan. En de broodjes die je netjes thuis had gesmeerd? Die gingen de prullenbak in. Best zonde eigenlijk. 

via GIPHY

 

2. Spelletjes

Hulde aan de klasgenoot die standaard een pak spelkaarten in zijn kluisje had. Zo hoefden jullie je nooit te vervelen! Een potje pesten, ezelen of eenendertigen… De tijd vloog voorbij. Of je deed doen, durven of de waarheid. Always fun!

via GIPHY

 

3. Naar huis

Was jij zo lucky dat je vlakbij school woonde? Dan kon jij in het tussenuur naar huis. Samen met je bestie kon je thuis lekker lunchen en even op de bank ploffen. Al was het wel lastig om daarna weer terug naar school te gaan. 

via GIPHY

 

4. Studeren

Voor sommigen was een tussenuur hét moment om alvast wat huiswerk te maken of te studeren voor die ene toets. Op deze manier kon je al wat vooruit werken en was je thuis lekker vrij. Hoe chill!

via GIPHY

 

5. McDonald’s

Lag jouw middelbare school in de buurt van een McDonald’s? Reken maar dat die tijdens het tussenuur vol zat met scholieren. Soms at je alleen een McFlurry, soms een heel menu. En jouw ouders die zich maar afvroegen waarom je niets at tijdens het avondeten… Oops. 

via GIPHY

 

6. Beste plek tijdens de pauze

Had je een tussenuur vóór de grote pauze? Yes! Dat betekende het beste plekje van de aula voor de komende twee uur. Als echt queens zaten jij en je bff’s aan de beste tafel wanneer de aula volstroomde tijdens de pauze. 

via GIPHY

 

7. Spijbelen

Oké, soms was een tussenuur niet altijd even fijn. Vooral als het op het einde van de dag was en je daarna nog maar één andere les op de planning had staan. De verleiding was groot en vaak dacht je: “I will just call it a day!” Soms kon je in overleg met een leraar nog wel schuiven in het rooster, maar vaak ging jij gewoon lekker vroeg naar huis. 

via GIPHY

En had jij ook écht een hekel aan gym? Dan herken jij deze 11 momenten uit de gymles. 

Bron: nsmbl.nlBeeld: iStock.com