News

Cheers: Baileys Red Velvet is hét drankje om mee op 2021 te proosten

De overheerlijke red velvet smaak heeft de wereld veroverd. Cupcakes, taarten, drankjes: alles is even lekker. Dus, wat dacht je van Baileys Red Velvet? Deze smaak gaat de laatste dagen het internet over. En als we heel eerlijk moeten zijn: dit drankje willen we absoluut niet aan ons voorbij laten gaan en moeten we proeven!

NIX onder 18: Geen 18? Geen alcohol.

Het is niet het eerste bijzondere drankje dat Baileys op de markt heeft gebracht. Zo introduceerde het merk eerder al Baileys Apple Pie Limited Edition. Maar Baileys Red Velvet? Die moet minstens zo lekker zijn. Op de website staat het volgende over de drank beschreven:

‘Bailey’s Red Velvet Cupcake is een limited edition van Bailey’s. Ideaal als cadeau voor Valentijnsdag. De likeur heeft de rood fluwelen cupcake smaak in combinatie met de smaak van vanille, chocolade en de traditionele Bailey’s Irish Cream. Om puur te drinken als shot, on the rocks óf in combinatie met ijs en koffie!’.

Baileys Red Velvet 

De drank Baileys Red Velvet bevat 17% alcohol. Dat is niet niks, dus. De bovenstaande beschrijving is alleen al veelbelovend, dus dit moeten we proeven! Je koopt de drank van Baileys onder andere op deze website, voor €19,99 per fles. In één fles zit 70cl aan inhoud. Proost, hè!

 

Bron: Gall&Gall