News

Baileys Apple Pie Limited Edition wordt jouw nieuwe favoriete (alcoholische) drankje

Appeltaart, wie houdt er niet van? Als jij altijd wel te paaien bent voor een stuk(je) appeltaart, en daarnaast ook nog eens gek bent op een glaasje Baileys op z’n tijd, dan hebben wij heel goed nieuws. Baileys heeft namelijk een limited edition variant uitgebracht: Baileys Apple Pie. Het water loopt ons al in de mond: proeven!

NIX onder 18: Geen 18? Geen alcohol.

Ja echt, je leest het goed: jouw favoriete taartje verpakt in een vloeibare, alcoholische variant: Baileys. De nieuwe likeur heeft een zachte en romige smaak, en heeft een lichte, beige kleur. ‘Het is een mix van de Baileys Irish Cream met een heerlijke smaak van appeltaart’, staat op de website beschreven.

Baileys Apple Pie limited Edition

De Baileys Apple Pie Limited Edition is niet geschikt voor mensen die niet goed tegen alcohol kunnen, want er zit 17% alcohol in. Alhoewel, met mate moet het prima te drinken zijn ;-). Een tip? Naast dat de drank puur goed te drinken is, is het ook een goede combinatie mat vanille-ijs of – hoe kan het ook anders – over appeltaart. Mmmm, dit moeten we proeven! Je koopt de limited editon onder andere op deze website, voor €19,50. Voor dit bedrag krijg je 70cl aan (wat wij denken) heeeeerlijke Baileys.

Bron: drankgigant.nl | Beeld: iStock

Must reads 👀