News

BREAKING: dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? 2021

Vorige week schreven we al een artikel met daarin de mededeling dat de kandidaten van het nieuwe seizoen van ‘Wie is de Mol? 2021’ vandaag bekend zou worden gemaakt. Zo gezegd, zo gedaan: de kandidaten van het komende seizoen zijn inmiddels bekendgemaakt! Lees snel verder: dit zijn de gezichten die jij de komende tijd op de buis kunt verwachten.

Het is weer zover! Het vorige seizoen is nog maar net voorbij of we kunnen ons al klaarmaken voor nog veel meer afleveringen. Het volgende seizoen van ‘Wie is de Mol?’ staat namelijk alweer voor de deur! En vanavond zijn de kandidaten van dit seizoen ook al bekend gemaakt in een aflevering van het programma MolTalk.

Dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2021

Ja, echt. Het grote nieuws is inmiddels bekendgemaakt. De kandidaten van het komende seizoen van Wie is de Mol? 2021 zijn *tromgeroffel*… :

Splinter Chabot, Charlotte Nijs, Remco Veldhuis, Renée Fokker, Joshua Nolet, Marije Knevel, Erik de Zwart, Rocky (Roxanne) Hehakaija, Florentijn Hofman en Lakshmi.

Start van het nieuwe seizoen: Wie is de Mol? 2021
Op zaterdag 2 januari kunnen de molloten onder ons alweer klaar gaan zitten voor het nieuwe seizoen. De eerste aflevering is die avond namelijk om 20:25 uur te zien op NPO3. Wij hebben ons molboekje er al bij gepakt en zijn er helemaal klaar voor. Spannend!

 

Bron: MolTalk