News

Alle molloten opgelet: op deze datum worden de kandidaten van het nieuwe seizoen bekendgemaakt

Het vorige seizoen is nog maar net voorbij of we kunnen ons al klaarmaken voor nog veel meer afleveringen. Het volgende seizoen van ‘Wie is de Mol?’ staat alweer voor de deur! Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe kandidaten. En wij kunnen je een heel fijn nieuwtje vertellen: deze kandidaten worden al bijna bekendgemaakt, en dit is de datum waarop.

We hebben allemaal weer intens kunnen genieten van het afgelopen jubileumseizoen van Wie is de Mol? In dat seizoen kregen oud-deelnemers van het programma nóg een keer de kans om de Mol te ontmaskeren. Het seizoen werd gewonnen door beautyqueen Nikkie de Jager. Ondanks het feit dat de Jeroen Kijk in de Vegte, aka ‘de mol’, het spelletje wel héél goed heeft gespeeld.

Nieuw seizoen: Wie is de Mol? 2021

Nieuwe ronde, nieuwe kansen: het nieuwe seizoen zit eraan te komen. Voor de molloten weer heel erg spannend, want wie zullen er dit seizoen weer meedoen aan het spannende spel? Nou, je zult nog heel even moeten wachten. Aankomende maandag 21 december wordt in een speciale aflevering van MolTalk bekendgemaakt wie er tegen elkaar zullen strijden in het nieuwe seizoen. Nog even en dan weten we het. Spannend!

 

Bron: avrotros

Must reads 👀