News

Temptation’s Amber en Arda maken de naam van hun pasgeboren zoontje bekend

Twee dagen geleden zijn Amber en Arda, bekend van reality-programma Temptation Island, trotse ouders geworden van een zoontje. Dat hun kindje ter wereld was gekomen hebben zij op Instagram gedeeld, maar wat de naam van hun zoontje is? Dat wilden ze nog even geheim houden. Tot vanochtend, toen ze besloten om de naam van hun zoontje bekend te maken via Instagram.

Amber van Temptation Island is bevallen

Het zoontje van de twee had voordat hij een naam had al een Instagramaccount, genaamd ‘baby.tkr’. Echter is dat account nu ook vernoemd naar de échte naam van de jongeman. Want die is inmiddels bekendgemaakt! Het zoontje van Amber en Arda draagt de naam ‘Amari’. Bij de bekendmaking van de naam werd ook voor het eerst een foto geplaatst waarop het gezichtje van de kleine te zien is. Wat een schatje!

Ook de naam van het Instagramaccount van Amari is inmiddels aangepast. In plaats van ‘baby.tkr’ is het account nu te vinden onder de naam ‘amari.trkr’. Nu nog wachten op alle té schattige kiekjes die waarschijnlijk op het account zullen worden gedeeld.

Er is meer babynieuws, ook Lizzy van der Ligt is bevallen!

Bron: Amber's Instagram