News

Temptation’s Amber is bevallen van haar eerste kindje

De grote dag was vandaag eindelijk daar voor Temptation’s Amber en Arda. Hun eerste kindje is vannacht geboren! De twee kwamen samen na een avontuur in de reality-serie Temptation Island. Inmiddels zijn ze trotse ouders geworden van ‘baby.tkr’. En nee, dat is niet de naam. Maar het kleine wondertje heeft al wel een eigen Instagramaccount.

Amber en Arda kunnen hun geluk niet op. Gisteravond vertrokken ze samen naar het ziekenhuis in verband met de zwangerschap. Als we de Instagram stories van de twee mogen geloven, is het geen makkelijke nacht geweest. Na drie uur in pijn heeft Amber een ruggenprik gekregen, en gelukkig trok de pijn daarna een beetje weg. Even later werden haar vliezen gebroken en begon de bevalling. Om 6:16 uur vanochtend was het grote moment daar en konden de kersverse ouders hun zoontje in de armen nemen.

Amber van Temptation Island is bevallen

Wat de naam van de kleine is, heeft het stel tot nu toe nog niet bekend gemaakt. Wel is de eerste foto van ‘baby.tkr’ al in Amber’s story geplaatst. Met een filtertje over zijn hoofd, dat dan weer wel. Wij wensen Amber en Arda veel geluk toe. Dat ze maar kunnen genieten, van hun pasgeboren baby.

Fotocredits: arda.tkr

View post on Instagram
 

Bron: InstagramBeeld: Instagram @arda.trkr

Must reads 👀