Lifestyle

Deze 7 situaties uit Habbo Hotel herken je van vroeger

habbo hotel

Ken je Habbo Hotel nog? Dit was dé online plek waar we na school gingen chillen met onze vrienden. Heb jij ook véél uur in het Habbo Hotel doorgebracht? ;-) Dan herken jij deze situaties. Tijd voor een throwback!

1. Jouw outfit

Natuurlijk moest jij er supercool uitzien. Je stak uren in het uiterlijk van je poppetje. Dit was immers de eerste indruk die mensen van jou kregen, dus het moest perfect zijn.

View post on Instagram
 

2. Jouw eigen kamer mét meubi’s

Iedereen op Habbo had een eigen kamer. Deze kon je inrichten met je eigen meubi’s. Ja, dat is hoe we meubels noemden. Meubi’s. So cool. 😉 Het doel was natuurlijk om een populaire kamer te hebben en zoveel mogelijk bezoek te krijgen.

Watch on YouTube

3. Habbo-verkering

Geen Habbo Hotel experience is compleet zonder een Habbo-verkering. En het was altijd heel makkelijk om een Habbo girl- of boyfriend te vinden. Dit kan je zien in deze tutorial 😉 Oeh, de nostalgie bij deze beelden! En als jullie echt next level verkering hadden, dan was de volgende stap natuurlijk elkaar toevoegen op MSN. Stiekem natuurlijk, want jouw ouders mochten niet weten dat je met ‘een vreemde’ aan het praten was.

Watch on YouTube

4. Bobba

Vloeken in Habbo Hotel was verboden. Kon jij het niet laten om toch een scheldwoord te zeggen? Dan veranderde dit automatisch in het woord bobba. Stiekem vonden we dat super stoer om te zeggen.

View post on Instagram
 

5. HC

All the cool kids waren HC. Dit staat voor Habbo Club en broke people like us waren toch een partijtje jaloers op de HC’s. Habbo Club leden kregen extra meubi’s, exclusieve kamers, meer vrienden en andere kleding. En deze kleding was veel toffer dan de standaard keuzes. HC’s konden gemakkelijk flexen dat ze veel geld hadden, want iedere HC kreeg een speciale badge.

View post on Instagram
 

6. Credits

Met credits kon je onder andere meubi’s kopen. Hier moest je echt geld voor betalen, bijvoorbeeld met een Wallie Card. Onze ouders waren echte spelbrekers en vonden het nóóit goed dat we ons zakgeld wilden inwisselen voor credits… Flauw hoor.

View post on Instagram
 

7. Wedstrijden

Gelukkig kon je ook op een andere manier meubi’s verdienen. Sommige gebruikers organiseerde stoelendansen. Bleef jij als laatste over? Dan kreeg je gratis en voor niets een meubi. Of de genadeloze modellenwedstrijd. Was jij ‘lelijk’ gekleed, dan werd je zonder pardon de kamer uit gekickt. Kei-hard. Was jouw look wel waar ze naar opzoek waren? Dan kreeg je een meubi. Score!

View post on Instagram
 

Beeld: habbo