Films & Series

Wil je zien: deze Netflix series krijgen in 2021 een nieuw seizoen


Het jaar is bijna voorbij. Yay. Wij zijn excited, want een nieuw jaar staat gelijk aan nieuwe Netflix series. It’s going to be a fun new year. Eh, op Netflix gebied dan. Wat je kan verwachten? Nou, deze tien favourites. Lees je mee? 

 

1. La Casa De Papel 

Het nieuwe seizoen van La Casa De Papel komt eraan. Aah. How exciting?! Wanneer seizoen 5 precies te zien is? Oei. Dat is nog niet bekend, maar dat we in 2021 weer kunnen gaan genieten staat vast. 


2. Stranger Things 

Oeh yeah. In 2021 staat er een nieuw seizoen van Stranger Things voor ons klaar. We kunnen je alvast verklappen dat Jim Hopper terugkomt. Yay. Geloof je ons niet? Bekijk dan de trailer hieronder maar.  


3. Riverdale

In het nieuwe seizoen van Riverdale zijn alle cast leden zeven jaar ouder. Wait what?! Ja, really. Wij zijn super benieuwd hoe het leven van alle personages er nu uit gaat zien. Riverdale seizoen 5 kan je vanaf 21 januari bingen. 


4. Sex Education 

Als je Sex Education ook zo geweldig vindt, dan hebben we goed nieuws. Ook deze serie komt terug. Oeh. Bereid je maar voor, want in 2021 zie je nieuwe avonturen van Otis.


5. Love is Blind 

Love is Blind is toch wel dé leukste datingshow van Netflix. Seizoen 1 was amazing, dus wij kunnen niet wachten op het tweede deel. Hoe gaat het nu met alle koppels? Er is maar een manier om daarachter te komen: bingen in 2021! 


6. Undercover 

De makers van Undercover hebben laten weten dat seizoen 3 al in 2021 uitkomt. Dit betekent dus dat Ferry seizoen 2 sowieso overleeft. Big spoiler alert. Maar ach, we don’t mind. Want, een extra seizoen van Undercover is de spoiler meer dan waard. 


7. Dynasty 

Aah. De opnames van Dynasty zijn op dit moment in volle gang. De kans is dus héél groot dat deze amazing serie in het voorjaar van 2021 in Amerika te zien is. Wij zullen ietsjes langer moeten wachten, maar Dynasty is on it’s way. Yay. 


8. Emily in Paris

”Can we talk?” In het nieuwe seizoen van Emily in Paris komen we er ein-de-lijk achter waarover Camille wil praten. Wij willen natuurlijk heel graag weten of Emily en Gabriel meant to be zijn. Guess we’ll have to wait and see. Mon chéri.


9. Élite 

Ook van Élite kunnen we een nieuw seizoen verwachten. Yay. We. Can’t. Wait. Als het goed is kunnen we vanaf maart 2021 genieten van seizoen 4.


10. You 

Via Instagram deelde Netflix de tekst ‘New Year, New You, S3′. Dat betekent dus dat we in het nieuwe jaar kunnen genieten van een nieuw seizoen. De officiële releasedatum voor You is nog niet bekend.

Er komt ook een nieuw deel van de After-filmreeks online!

Bron: CosmogirlBeeld: Netflix Nederland